Vidi u polje kukuruza je ok ako je tvoja njiva..jer sad imaju hibridi kukuruza koji dosta brzo budu za berbu a i seljaci znaju cuvati njive ped berbu..Tako da je bolje naci neki drugi sajt...
nije dobro jer nikad neznaš kad će neko doletit u svoju kuruzu,a i bere se prije nego će ti hedovi dozret,tj ovisi o sorti,nađi neku njivu koja je zapuštena,i na kojoj rastu grmovi to ti je idealaNe bi da otvaram nove teme gde mi treba 2,3 odgovora pa se nadam da je ovo primerena tema za nesto ovako
ljudi opasno se mucim sa odabirom sajta a mala na terasi vec ko zastava se viori lagano se moze spaziti jer su zgrade blizu jedna do druge
znaci vreme mi je da je presadim moje pitanje je da li je ok da udjem u polje kukuruza pocupam negde na sredini par komada i zasadim lepoticu ?
imao sam druga koi je nesto tako radio a sad ne mogu se setim koi je mesec bio sta kako mislim oce gazda njive jos da vrslja po kuku..hvala na odgovorima i bilo kakvoj pomoci..
te dve grane se topiraju isto kao sto si topirao i prvu glavnu, znaci iznad tih novih izdanaka koji ce postati nove grane, pa ce nakon topiranja terati 4 nova vrha
a u cemu je problem, ne znas presaditi biljku. izvaditi iz posude i prebaciti u iskopanu rupu pa zatrpati. da skoknem ja sa asovom do tebe il da procitas ovu temu od pocetkaE sada da li mi moze neko reci da li je to pametno i kako bi to uradio.