Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Violator Kush & Ayahuasca Purple
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pajo patak" data-source="post: 742464" data-attributes="member: 32903"><p>[USER=55817]@FatOne[/USER] nisam zemlju nimalo nabijao, samo je korjen popunio cijeli pot. Imam poznanika koji slicno radi sa kokosom. ima bazenčić u kojemu stoje potovi i svaki drugi dan zamjesa nutrijente i potopi saksije do pola, ostavi pola sata, pa isprazni, sve sa potopnim pumpama radi. Zato mi je pala ta ideja na pamet. Ja saksiju potopim u roku par minuta i vec ju vadim van. A npr. prvi pravi grow koji sam odradio, tamo negdije 2014/2015 - svako zaljevanje bi flushao biljku sa minimalno 20l prije nego bi zalio nutrijentima (da izaperem ostatke zadnjeg hranjenja) i nisu se bile bunile biljke na to nimalo. Neznam zašto bi ovo bio problem, dal odozdo ili odozgo voda dolazi mi se čini svejedno. Nemam toliko vremena da bi zaljevao kako si ti sada opisao, ode mi na to pola slobodnog dana koji imam jednom tjedno...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pajo patak, post: 742464, member: 32903"] [USER=55817]@FatOne[/USER] nisam zemlju nimalo nabijao, samo je korjen popunio cijeli pot. Imam poznanika koji slicno radi sa kokosom. ima bazenčić u kojemu stoje potovi i svaki drugi dan zamjesa nutrijente i potopi saksije do pola, ostavi pola sata, pa isprazni, sve sa potopnim pumpama radi. Zato mi je pala ta ideja na pamet. Ja saksiju potopim u roku par minuta i vec ju vadim van. A npr. prvi pravi grow koji sam odradio, tamo negdije 2014/2015 - svako zaljevanje bi flushao biljku sa minimalno 20l prije nego bi zalio nutrijentima (da izaperem ostatke zadnjeg hranjenja) i nisu se bile bunile biljke na to nimalo. Neznam zašto bi ovo bio problem, dal odozdo ili odozgo voda dolazi mi se čini svejedno. Nemam toliko vremena da bi zaljevao kako si ti sada opisao, ode mi na to pola slobodnog dana koji imam jednom tjedno... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Violator Kush & Ayahuasca Purple
Bottom