Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="huana.meri" data-source="post: 710538" data-attributes="member: 14253"><p>Danas sam bio kod svog daljnjeg tetka, maminog zapravo, Mišo, stari ubica, fajter, lovac, šumar, vatrogasac...doletio ja radi nekih tomosa, on samac, 80 broji, naidje samnom na temu boga...</p><p>Kaže stari meni; mali, ja sam predugo noćnu radio kao vatrogasac, previše sam pročito knjiga, boga nema, to su vanzemaljci mali, ljudi ko mi, ali iz svemira, razumiš...pa jel ti čitaš, piše ti tamo, 13. knjiga prvo fali u spisima, enohova, a i kad ide enoh sa bogom kako kažeš, kaže mu bog nek skloni svoj narod od njih jer će ih spaliti kočija božja, ma sad ti meni reci koji bog ubije 300 ljudi svojom letjelicom kad poljeće...ljudi su mazge, kukavice, budale...</p><p>Još kaže da često cijeli život nalazi na svom pašnjaku tragove spaljene trave, krugove, modele, kaže to svi stari znaju da je vilinsko oko, da nesmiš dirat to, to je od njiovog sletanja, i loše djeluje na čovika kad diraš...vilinsko oko kad vidiš nediraj i biži, dok se ne izlufta dobrano, kaže Mišo sa 4 razreda škole...</p><p>"Ja u boga nevirujem mali, ali mu se divim nekako, šta me je napravia da ja sam sve morem još, vidiš ti to, ja sam sad iz grada sletio motorom", reće Mišo...</p><p>Htio sam ga pitat da ga slikam al još je pregadan igrač, nije za zahebanciju Mišo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huana.meri, post: 710538, member: 14253"] Danas sam bio kod svog daljnjeg tetka, maminog zapravo, Mišo, stari ubica, fajter, lovac, šumar, vatrogasac...doletio ja radi nekih tomosa, on samac, 80 broji, naidje samnom na temu boga... Kaže stari meni; mali, ja sam predugo noćnu radio kao vatrogasac, previše sam pročito knjiga, boga nema, to su vanzemaljci mali, ljudi ko mi, ali iz svemira, razumiš...pa jel ti čitaš, piše ti tamo, 13. knjiga prvo fali u spisima, enohova, a i kad ide enoh sa bogom kako kažeš, kaže mu bog nek skloni svoj narod od njih jer će ih spaliti kočija božja, ma sad ti meni reci koji bog ubije 300 ljudi svojom letjelicom kad poljeće...ljudi su mazge, kukavice, budale... Još kaže da često cijeli život nalazi na svom pašnjaku tragove spaljene trave, krugove, modele, kaže to svi stari znaju da je vilinsko oko, da nesmiš dirat to, to je od njiovog sletanja, i loše djeluje na čovika kad diraš...vilinsko oko kad vidiš nediraj i biži, dok se ne izlufta dobrano, kaže Mišo sa 4 razreda škole... "Ja u boga nevirujem mali, ali mu se divim nekako, šta me je napravia da ja sam sve morem još, vidiš ti to, ja sam sad iz grada sletio motorom", reće Mišo... Htio sam ga pitat da ga slikam al još je pregadan igrač, nije za zahebanciju Mišo... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
Bottom