Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="No Joke" data-source="post: 362716" data-attributes="member: 30494"><p>Možda je to samo projekcija našeg uma. Očekujemo tak nešt pa i vidimo to. Primjetio sam da većina vidi crvenu svijetlost. Prije par godina sam bio sa ekipom naveče na plaži, ono suze svetog lovre mi je neizbježno svake godine. I to veče smo isto ugledali crvenu točku na nebu koja je stojala, pa počne svijetliti intezivnije, pa ide gore dolje, pa ljevo desno. I mi reko ajmo snimati to, imali smo digitalnu kameru i neki bjesni sonyjev fotić i snimali smo mi tu točku dobrih 20 minuta kako vrluda nebom, pa stane i pojačava se i odjednom je samo nestala. </p><p>Nakon snimanja išli pregledati snimke i na snimkama se ništa nevidi osim neba i zvijezda, nikakva crvena točka, a dok smo snimali na displayima je lijepo pokazivalo tu crvenu točku, još smo je i zumirali i govorili kak će dobra snimka biti. Kakva to vrsta svijetlosti mora biti da je kamera nemože zabilježiti, i dan danas mi to žešća misterija.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="No Joke, post: 362716, member: 30494"] Možda je to samo projekcija našeg uma. Očekujemo tak nešt pa i vidimo to. Primjetio sam da većina vidi crvenu svijetlost. Prije par godina sam bio sa ekipom naveče na plaži, ono suze svetog lovre mi je neizbježno svake godine. I to veče smo isto ugledali crvenu točku na nebu koja je stojala, pa počne svijetliti intezivnije, pa ide gore dolje, pa ljevo desno. I mi reko ajmo snimati to, imali smo digitalnu kameru i neki bjesni sonyjev fotić i snimali smo mi tu točku dobrih 20 minuta kako vrluda nebom, pa stane i pojačava se i odjednom je samo nestala. Nakon snimanja išli pregledati snimke i na snimkama se ništa nevidi osim neba i zvijezda, nikakva crvena točka, a dok smo snimali na displayima je lijepo pokazivalo tu crvenu točku, još smo je i zumirali i govorili kak će dobra snimka biti. Kakva to vrsta svijetlosti mora biti da je kamera nemože zabilježiti, i dan danas mi to žešća misterija. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
Bottom