Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="BOTANIK" data-source="post: 265858" data-attributes="member: 1650"><p>To sto mi vidimo kao NLO je nesto sto um interpretira kao NLO. Ista stvar je sa obicnim avionom na nebu, kako mi uopce mozemo znati sta je avion dok nam ga netko ne opise u zivotu? Ima ona prica o indijancima i Kolumbu, kad je Kolumbo stigao na obalu indijanci su pitali "Kako ste dosli?" a oni su im pokazali na brodove i rekli "Pa brodovima" ali indijanci uopce nisu vidjeli brodove na koje su im oni ukazivali. Mozda su oni vidjeli nesto izmjesano ajmo rec naprimjer "brodomor" al nije to bitno vec oni su imali drugaciji percepciju o putovanju i opcenito. Ako su indijanci uzimali percepciju kao medij putovanja onda kamoli da napredni "vanzemaljac", "alien", "anorgansko bice" treba "leteci brod" da bi se kretao. No definitivno nesto jest "tamo" i postoji.</p><p></p><p>Ljudi koji imaju susrete sa "NLO" cesto mastaju otome kako je moguce da dodje dan kad ce se oni fizicki sresti kao u filmovima, face to face i rukovati se, opipati brod i slicno. To je nemoguce jedino covjek moze umisliti da se to desava a to znaci da se potpuno predao svojim fantazijama i opisu svijeta kao svijetu objekata. Takvo sto se moze dogoditi jedino ako covjek sanja ili dozivljava drugu dimenziju. Puno puno blizi susret se drugom svijescu se dogadja putem biljaka, jel upravo su one "svemirske postaje" u kojima "vanzemaljci" tj anorganska svijest prebiva. Dakle ako zapalite joint upravo ste dozivjeli intergalakticko iskustvo jel dozivljavate drugaciju svijest od sebe, svijest koju je moguce pozvati i nastaviti susret sa njom u svijetu snova, svijest koja je nazavisna i inteligentna, i tu svijest najvjerojatnije necemo nikad shvatiti sto je ona to tocno niti cemo ju moc objasnit vec samo iskusati i koristiti eventualno.</p><p></p><p>Zastrasujuce je da covjek misli da je sam i tako se ponasa dok nije sam. Um i ego su dobro odradili posao za sve nas i hendikepirali nas do te mjere da i kad nas posjeti vanzemaljac mi necemo to ni primjetiti vec cemo izgledati kao najveca budala u svemiru. Meni se osobno cini da je sudjeno i onima koji traze teleskopom posto se usudju da traze drugu svijest i nakraju ce i naci. Upravo su oni na koje ljudi gledaju sa nadom da ce promjeniti svijet i otkriti nesto fantasticno pa makar i ponovo otkrili nesto sto se davno znalo a to je da vanzemaljci postoje. Ti ljudi se u ovom tonalu vremena nazivaju znanstvenici.</p><p></p><p>Pitanje koje bih ja postavio je sto je sa Kolumbom i njegovim vremenom? Kako je on proveo ostatak svog zivota nakon svog putovanja u nepoznate vode. Jeli proveo zivot misleci da je otkrio nesto dok zapravo nije otkrio nista? Ili su i za njega nestali brodovi i postao je poput indijanaca koji je nastavio svoje putovanje dublje negoli je ijedan poznati istrazivac tada mogao zamisliti.</p><p></p><p>ps Nikola Tesla je bio carobnjak, da nije njega nebi bilo indoor growanja haha</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BOTANIK, post: 265858, member: 1650"] To sto mi vidimo kao NLO je nesto sto um interpretira kao NLO. Ista stvar je sa obicnim avionom na nebu, kako mi uopce mozemo znati sta je avion dok nam ga netko ne opise u zivotu? Ima ona prica o indijancima i Kolumbu, kad je Kolumbo stigao na obalu indijanci su pitali "Kako ste dosli?" a oni su im pokazali na brodove i rekli "Pa brodovima" ali indijanci uopce nisu vidjeli brodove na koje su im oni ukazivali. Mozda su oni vidjeli nesto izmjesano ajmo rec naprimjer "brodomor" al nije to bitno vec oni su imali drugaciji percepciju o putovanju i opcenito. Ako su indijanci uzimali percepciju kao medij putovanja onda kamoli da napredni "vanzemaljac", "alien", "anorgansko bice" treba "leteci brod" da bi se kretao. No definitivno nesto jest "tamo" i postoji. Ljudi koji imaju susrete sa "NLO" cesto mastaju otome kako je moguce da dodje dan kad ce se oni fizicki sresti kao u filmovima, face to face i rukovati se, opipati brod i slicno. To je nemoguce jedino covjek moze umisliti da se to desava a to znaci da se potpuno predao svojim fantazijama i opisu svijeta kao svijetu objekata. Takvo sto se moze dogoditi jedino ako covjek sanja ili dozivljava drugu dimenziju. Puno puno blizi susret se drugom svijescu se dogadja putem biljaka, jel upravo su one "svemirske postaje" u kojima "vanzemaljci" tj anorganska svijest prebiva. Dakle ako zapalite joint upravo ste dozivjeli intergalakticko iskustvo jel dozivljavate drugaciju svijest od sebe, svijest koju je moguce pozvati i nastaviti susret sa njom u svijetu snova, svijest koja je nazavisna i inteligentna, i tu svijest najvjerojatnije necemo nikad shvatiti sto je ona to tocno niti cemo ju moc objasnit vec samo iskusati i koristiti eventualno. Zastrasujuce je da covjek misli da je sam i tako se ponasa dok nije sam. Um i ego su dobro odradili posao za sve nas i hendikepirali nas do te mjere da i kad nas posjeti vanzemaljac mi necemo to ni primjetiti vec cemo izgledati kao najveca budala u svemiru. Meni se osobno cini da je sudjeno i onima koji traze teleskopom posto se usudju da traze drugu svijest i nakraju ce i naci. Upravo su oni na koje ljudi gledaju sa nadom da ce promjeniti svijet i otkriti nesto fantasticno pa makar i ponovo otkrili nesto sto se davno znalo a to je da vanzemaljci postoje. Ti ljudi se u ovom tonalu vremena nazivaju znanstvenici. Pitanje koje bih ja postavio je sto je sa Kolumbom i njegovim vremenom? Kako je on proveo ostatak svog zivota nakon svog putovanja u nepoznate vode. Jeli proveo zivot misleci da je otkrio nesto dok zapravo nije otkrio nista? Ili su i za njega nestali brodovi i postao je poput indijanaca koji je nastavio svoje putovanje dublje negoli je ijedan poznati istrazivac tada mogao zamisliti. ps Nikola Tesla je bio carobnjak, da nije njega nebi bilo indoor growanja haha [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
Bottom