Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Papa Romeo" data-source="post: 251177" data-attributes="member: 16675"><p>Naravno. Upravo zbog te mogucnosti posmatranja muhinog leta dok se primice i odmice od posmatracevog oka, radi se na kopiranju tehnologije koje posjeduju muhe, u kombinaciji sa vec savladanom tehnikom pravolinijskog leta obada kojem slamka viri iz dupeta.</p><p></p><p>Heheheh, sad se podsjetih na eksperiment sa obadom</p><p>Jeste li znali da, kada zivom obadu gurnete suvu slamku u zicugu i pustite ga, on poput strijele odleti u smjeru u kojem je prvobitno bio okrenut bez mogucnosti skretanja, odnosno upravljanja?</p><p></p><p></p><p>Sto se tice varanja teorije relativnosti, pa nije rijec o nepobitnoj cinjenici koju treba izvarati. Kao svaka teorija i ona ceka neku noviju i logicniju teoriju, a u novije vrijeme sve vise preovladava jedna takva, koja je takodje samo teorija. Teorija relativnosti predvidja da je brzina svjetlosti konacna brzina koja se u prirodi moze postici, a to je mnogo pogresno. Brzina svjetlosti je najveca predvidjena brzina koja se dobila prilikom eksperimentisanja i uz malo dodavanja teorijskih mogucnosti, ali je daleko od najvece brzine koja vlada u svemiru.</p><p>Ono sto mi ne mozemo vidjeti niti izmjeriti modernim instrumentima mnogo je brze od cestice koja u nasem oku stvara vidljivu sliku.</p><p></p><p>Ne moze brze! Jurimo 30.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papa Romeo, post: 251177, member: 16675"] Naravno. Upravo zbog te mogucnosti posmatranja muhinog leta dok se primice i odmice od posmatracevog oka, radi se na kopiranju tehnologije koje posjeduju muhe, u kombinaciji sa vec savladanom tehnikom pravolinijskog leta obada kojem slamka viri iz dupeta. Heheheh, sad se podsjetih na eksperiment sa obadom Jeste li znali da, kada zivom obadu gurnete suvu slamku u zicugu i pustite ga, on poput strijele odleti u smjeru u kojem je prvobitno bio okrenut bez mogucnosti skretanja, odnosno upravljanja? Sto se tice varanja teorije relativnosti, pa nije rijec o nepobitnoj cinjenici koju treba izvarati. Kao svaka teorija i ona ceka neku noviju i logicniju teoriju, a u novije vrijeme sve vise preovladava jedna takva, koja je takodje samo teorija. Teorija relativnosti predvidja da je brzina svjetlosti konacna brzina koja se u prirodi moze postici, a to je mnogo pogresno. Brzina svjetlosti je najveca predvidjena brzina koja se dobila prilikom eksperimentisanja i uz malo dodavanja teorijskih mogucnosti, ali je daleko od najvece brzine koja vlada u svemiru. Ono sto mi ne mozemo vidjeti niti izmjeriti modernim instrumentima mnogo je brze od cestice koja u nasem oku stvara vidljivu sliku. Ne moze brze! Jurimo 30. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
Bottom