Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutroslav123" data-source="post: 251038" data-attributes="member: 30580"><p>kod fizicara stoji teorija o warp pogonu gdje se prevari teorija relativnosti i objekt se moze kretati vecom brzinom od brzine svjetlosti....te se radi na tome da se dokaze u praksi ali na jako maloj skali. a kamoli onda ako govoris o nekoj drugoj rasi koja se razvijala recimo 10 milijona godina duze od nase negdje u pm na nekom planetu kojeg ne mozemo ni vidjet teleskopom jer svjetlost treba da stigne do zemlje recimo 10 milijardi godina(znaci da je 10 miljardi svj godina daleko) a zemlja je stara kako kazu 4,5 milijarde..i kad u obzir uzmes sva ta sranja + teorije o vise univerzuma,o paralelnim univerzumima i razno razne pizd. vjeruj mi da postoji bezbrojna mogucnost da se neki motherfuckeri upute do nas i briju ko zna kaj u svojoj glavi.......a mozda smo mi u postojanju In the middle of the fucking nowhere pa se ne odvijaju bas neke radnje u recimo nasem universumu</p><p></p><p></p><p>premalo znamo tako da su nase pretpostavke beskrajne</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutroslav123, post: 251038, member: 30580"] kod fizicara stoji teorija o warp pogonu gdje se prevari teorija relativnosti i objekt se moze kretati vecom brzinom od brzine svjetlosti....te se radi na tome da se dokaze u praksi ali na jako maloj skali. a kamoli onda ako govoris o nekoj drugoj rasi koja se razvijala recimo 10 milijona godina duze od nase negdje u pm na nekom planetu kojeg ne mozemo ni vidjet teleskopom jer svjetlost treba da stigne do zemlje recimo 10 milijardi godina(znaci da je 10 miljardi svj godina daleko) a zemlja je stara kako kazu 4,5 milijarde..i kad u obzir uzmes sva ta sranja + teorije o vise univerzuma,o paralelnim univerzumima i razno razne pizd. vjeruj mi da postoji bezbrojna mogucnost da se neki motherfuckeri upute do nas i briju ko zna kaj u svojoj glavi.......a mozda smo mi u postojanju In the middle of the fucking nowhere pa se ne odvijaju bas neke radnje u recimo nasem universumu premalo znamo tako da su nase pretpostavke beskrajne [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Putovanje na mentalnim talasima
Vidio sam NLO
Bottom