Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minja3" data-source="post: 656724" data-attributes="member: 13474"><p>Danima su ljudi na stranici Irke pitali šta se desilo ? I krenula je da raste tenzija - iako ništa više nema smisla ako neko umre ... ipak je logično da ljudi žele da znaju zbog čega je umro tako mlad čovek , zaslužan za širenje informacija o lekovitosti kanabisa. </p><p>I onda malopre konačno neko nezvanično saopštenje od njegovog druga: ( kopirala sam tekst samo bez linkova )</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(247, 218, 100)">"Slusam danima kako se nagadja, svako iz svog razloga pita, a ja samo znam da niko od nas ko je poznavao naseg brata nema reci, zavladao je potpuni muk. Naseg prijatelja, brata, saborca nema vise medju nama. Stotinu pitanja bez smisla, coveka nema pa nema . Ljudi umiru ali dela mogu biti besmrtna. Dragan Alargic je bio covek koji se zalagao za slobodu biljke Kanabis celim svojim bicem, ulozio je sate u edukaciju, organizaciju udruzenja, pravljenje leka. U jednom momentu je bio i lisen slobode za radi toga, ne da se nije zalio vec je ponosno bio spreman da odrobija koliko god treba za radi istine. Tog kobnog 9 oktobra je resio da napravi puno CBD leka koje je nameravao da podeli obolelima, ali nesto ga je sprecilo. Praveci lek za obolele desila se eksplozija i on je nastradao, 14 .10 u vecernjim casovima je preminuo. NEKA SVIMA BUDE ZA NAUK, ULICA, ULICA I SAMO ULICA JER DA BILJKA NIJE NELEGALNA, DA LJUDI IMAJU NORMALNE USLOVE ZA UZGOJ, DA IMAJU TEHNOLOSKIH USLOVA ZA BEZBEDNO PRAVLJENJE LEKA OVAKO NESTO SE NIKADA NE BI DOGODILO- DRAGAN-CHE BI I DALJE BIO MEDJU NAMA !!!!! Naravno treba istaci da se dogodilo osobi sa ogromnim iskustvom u pravljenju leka. AKO ZELITE DA UCINITE ISTA ZA DUSU POKOJNOG BRATA HEROJA, ONDA SVI NAPOLJE SA ZAHTEVIMA ZA SLOBODNU SADNJU I ZA UVOZ MASINA ZA KUVANJE LEKA !!!! KANABIS JE LEK!!!!!!!!!!!!! DRAGAN ALARGIC 19,4.1978-14.10.2019 "</span></strong></p><p></p><p></p><p>Ovo što pročitah zamrznu mi krv u žilama ... Kakva ironija sudbine , kakva tragedija za porodicu ! kakva užasna smrt ......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minja3, post: 656724, member: 13474"] Danima su ljudi na stranici Irke pitali šta se desilo ? I krenula je da raste tenzija - iako ništa više nema smisla ako neko umre ... ipak je logično da ljudi žele da znaju zbog čega je umro tako mlad čovek , zaslužan za širenje informacija o lekovitosti kanabisa. I onda malopre konačno neko nezvanično saopštenje od njegovog druga: ( kopirala sam tekst samo bez linkova ) [COLOR=rgb(247, 218, 100)][/COLOR] [B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]"Slusam danima kako se nagadja, svako iz svog razloga pita, a ja samo znam da niko od nas ko je poznavao naseg brata nema reci, zavladao je potpuni muk. Naseg prijatelja, brata, saborca nema vise medju nama. Stotinu pitanja bez smisla, coveka nema pa nema . Ljudi umiru ali dela mogu biti besmrtna. Dragan Alargic je bio covek koji se zalagao za slobodu biljke Kanabis celim svojim bicem, ulozio je sate u edukaciju, organizaciju udruzenja, pravljenje leka. U jednom momentu je bio i lisen slobode za radi toga, ne da se nije zalio vec je ponosno bio spreman da odrobija koliko god treba za radi istine. Tog kobnog 9 oktobra je resio da napravi puno CBD leka koje je nameravao da podeli obolelima, ali nesto ga je sprecilo. Praveci lek za obolele desila se eksplozija i on je nastradao, 14 .10 u vecernjim casovima je preminuo. NEKA SVIMA BUDE ZA NAUK, ULICA, ULICA I SAMO ULICA JER DA BILJKA NIJE NELEGALNA, DA LJUDI IMAJU NORMALNE USLOVE ZA UZGOJ, DA IMAJU TEHNOLOSKIH USLOVA ZA BEZBEDNO PRAVLJENJE LEKA OVAKO NESTO SE NIKADA NE BI DOGODILO- DRAGAN-CHE BI I DALJE BIO MEDJU NAMA !!!!! Naravno treba istaci da se dogodilo osobi sa ogromnim iskustvom u pravljenju leka. AKO ZELITE DA UCINITE ISTA ZA DUSU POKOJNOG BRATA HEROJA, ONDA SVI NAPOLJE SA ZAHTEVIMA ZA SLOBODNU SADNJU I ZA UVOZ MASINA ZA KUVANJE LEKA !!!! KANABIS JE LEK!!!!!!!!!!!!! DRAGAN ALARGIC 19,4.1978-14.10.2019 "[/COLOR][/B] Ovo što pročitah zamrznu mi krv u žilama ... Kakva ironija sudbine , kakva tragedija za porodicu ! kakva užasna smrt ...... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom