Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minja3" data-source="post: 652530" data-attributes="member: 13474"><p>TO JE JEDNA OZBILJNA SVETSKA ORGANIZACIJA - NE BI ONI TAMO NEŠTO LUPETALI</p><p>" MARIHUANA JE JEDNA JAKO OPASNA STVAR !!"</p><p>[MEDIA=youtube]enNqifgY16c[/MEDIA]</p><p></p><p>Ja ne znam zašto imam želju da ih sve izlupam tiganjem po glavi .... </p><p>Ona ne zna da li je (tamo neki ) bolesnik imao 15 ili 30 kila marihuane .. ali zato sve ODLIČNO zna što nije istina .....gggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!</p><p></p><p>CELOJ HRVATSKOJ TREBA NA GODIŠNJEM NIVOU 200 DO 500 KILA MEDICINSKE MARIHUANE A HUANITIO JE IMAO 30 KILA !!!</p><p></p><p>I ovi moroni sede na nacionalnoj televiziji i baljezgaju šta im padne na pamet iz njihove organičene perspektive i oni imaju uticaja na zakonska rešenja koja se tiču hiljade bolesnih ljudi koji čekaju da se ovakvi ------------- biiiiip ------------ smiluju</p><p></p><p>Niko od njih nije probao thc ali ODLIČNO ZNAJU KAKO DELUJE ... </p><p>na žalost pomaže kod osećaja mučnine posle hemoterapije ... i to je crta do koje su izašli ! ! ! sve ostalo je na nivou trača - čuli smo , priča se .. kaže se napušen ili stound !!! </p><p></p><p>Akohol nas čini veselijim i društvenijim a marihuana nas čini pasivnim ......... DROGE I NARKOMANI !!! druga crta preko koje se ne prelazi , iako sve vrišti od želje da se narkomani vrate u svet ne-narkomana ( alkoholičara, nikotiničara, tračara , bensedinaša ... bezmozgaša itd )</p><p></p><p>Osuđivanje generalno i pojedinačno od strane ljudi kojih se nešto ne tiče je samo u cilju lične promocije ... posle nekog vremena shvatiš da su sve to samo prazna lupetanja pogotovo ako neko ima titulu i autoritet .... strašno je u kakvim vremenima živimo .......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minja3, post: 652530, member: 13474"] TO JE JEDNA OZBILJNA SVETSKA ORGANIZACIJA - NE BI ONI TAMO NEŠTO LUPETALI " MARIHUANA JE JEDNA JAKO OPASNA STVAR !!" [MEDIA=youtube]enNqifgY16c[/MEDIA] Ja ne znam zašto imam želju da ih sve izlupam tiganjem po glavi .... Ona ne zna da li je (tamo neki ) bolesnik imao 15 ili 30 kila marihuane .. ali zato sve ODLIČNO zna što nije istina .....gggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! CELOJ HRVATSKOJ TREBA NA GODIŠNJEM NIVOU 200 DO 500 KILA MEDICINSKE MARIHUANE A HUANITIO JE IMAO 30 KILA !!! I ovi moroni sede na nacionalnoj televiziji i baljezgaju šta im padne na pamet iz njihove organičene perspektive i oni imaju uticaja na zakonska rešenja koja se tiču hiljade bolesnih ljudi koji čekaju da se ovakvi ------------- biiiiip ------------ smiluju Niko od njih nije probao thc ali ODLIČNO ZNAJU KAKO DELUJE ... na žalost pomaže kod osećaja mučnine posle hemoterapije ... i to je crta do koje su izašli ! ! ! sve ostalo je na nivou trača - čuli smo , priča se .. kaže se napušen ili stound !!! Akohol nas čini veselijim i društvenijim a marihuana nas čini pasivnim ......... DROGE I NARKOMANI !!! druga crta preko koje se ne prelazi , iako sve vrišti od želje da se narkomani vrate u svet ne-narkomana ( alkoholičara, nikotiničara, tračara , bensedinaša ... bezmozgaša itd ) Osuđivanje generalno i pojedinačno od strane ljudi kojih se nešto ne tiče je samo u cilju lične promocije ... posle nekog vremena shvatiš da su sve to samo prazna lupetanja pogotovo ako neko ima titulu i autoritet .... strašno je u kakvim vremenima živimo ....... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom