Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="grouchy" data-source="post: 600622" data-attributes="member: 35655"><p>ne razumem? sta je ovde smesno? danasnji danas, novine.</p><p></p><p>HUMORESKA</p><p><span style="font-size: 26px"><strong>Gde ima dima ima i vutre</strong></span></p><p>Država je najavila borbu protiv narkomanije, tog najvećeg zla savremenog društva, a do sada se kod nas o marihuani pričalo samo u zatvorenim krugovima, i to onako sve nešto uvijeno…, mada je pre nekoliko godina ministar zdravlja najavio da bi marihuana mogla biti legalizovana, i da bi taj predlog mogao ući u skupštinsku raspravu.</p><p>Piše: Voja Radovanović10. avgusta 2018. 18.30 Izmenjeno: 18.30</p><p></p><p>Iako je naglasio da će marihuana biti korišćena samo u medicinske svrhe, veruje se da je ministar ovom izjavom ujedno demantovao i sve one koji su tvrdili da smo ga mi davno ugasili. Povodom ove inicijative, u medijima su se tada oglasili i pojedini stručnjaci za ovu oblast, pa tako pobornici ove ideje tvrde da marihuana ima terapijsko, umirujuće i relaksirajuće dejstvo na pacijenta, i za to navode niz konkretnih primera.</p><p></p><p>Posle samo jedne terapije ovom lekovitom biljkom na život počinjete da gledate drugačijim očima. Rast cena na malo i veliko dočekujete sa osmehom, izjave političara počinjete da shvatate ozbiljno, put ka EU vam deluje sasvim realno, inflaciju doživljavate kao mačji kašalj, izjave mudrog rukovodstva vam više ne izgledaju glupo, i sami počinjete da verujete da će nam biti bolje 2026, svečano useljavanje stanara u nezavršene zgrade vam sve više deluje kao nacionalni interes, a i rođena žena počinje da vam liči na Pamelu Anderson… Malo li je na ovu skupoću.</p><p></p><p>Bilo kako bilo, ipak je ostalo i nekoliko nedoumica. Da li će legalizacija marihuane podstaći proizvodnju i otvoriti nova radna mesta, te privući strane investitore, ili će nam njive i oranice od sada prekriti trava. Kao i to, da li će radnici u polju dobiti status medicinskih radnika, a svaki pacijent moći da zadrži svog izabranog lekara. A šta o svemu tome misle pojedinci, za medije je pojasnio DŽoni dugogodišnji poznavalac ove materije …</p><p></p><p>– Znači brate… što se tiče legalizacije marihuane… ja sam se za to godinama borio… i u toj borbi bio i više puta hapšen… što moram da naglasim… znači… drago mi je što je ministar došao na ono moje… ako me razumeš… Ja sam prošle godine bio u Holandiji… i to je tamo drugačije regulisano… I ako se nešto kod nas ne promeni… moraću da palim preko… Ako me razumeš… znači brate… ovo…ono…</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grouchy, post: 600622, member: 35655"] ne razumem? sta je ovde smesno? danasnji danas, novine. HUMORESKA [SIZE=7][B]Gde ima dima ima i vutre[/B][/SIZE] Država je najavila borbu protiv narkomanije, tog najvećeg zla savremenog društva, a do sada se kod nas o marihuani pričalo samo u zatvorenim krugovima, i to onako sve nešto uvijeno…, mada je pre nekoliko godina ministar zdravlja najavio da bi marihuana mogla biti legalizovana, i da bi taj predlog mogao ući u skupštinsku raspravu. Piše: Voja Radovanović10. avgusta 2018. 18.30 Izmenjeno: 18.30 Iako je naglasio da će marihuana biti korišćena samo u medicinske svrhe, veruje se da je ministar ovom izjavom ujedno demantovao i sve one koji su tvrdili da smo ga mi davno ugasili. Povodom ove inicijative, u medijima su se tada oglasili i pojedini stručnjaci za ovu oblast, pa tako pobornici ove ideje tvrde da marihuana ima terapijsko, umirujuće i relaksirajuće dejstvo na pacijenta, i za to navode niz konkretnih primera. Posle samo jedne terapije ovom lekovitom biljkom na život počinjete da gledate drugačijim očima. Rast cena na malo i veliko dočekujete sa osmehom, izjave političara počinjete da shvatate ozbiljno, put ka EU vam deluje sasvim realno, inflaciju doživljavate kao mačji kašalj, izjave mudrog rukovodstva vam više ne izgledaju glupo, i sami počinjete da verujete da će nam biti bolje 2026, svečano useljavanje stanara u nezavršene zgrade vam sve više deluje kao nacionalni interes, a i rođena žena počinje da vam liči na Pamelu Anderson… Malo li je na ovu skupoću. Bilo kako bilo, ipak je ostalo i nekoliko nedoumica. Da li će legalizacija marihuane podstaći proizvodnju i otvoriti nova radna mesta, te privući strane investitore, ili će nam njive i oranice od sada prekriti trava. Kao i to, da li će radnici u polju dobiti status medicinskih radnika, a svaki pacijent moći da zadrži svog izabranog lekara. A šta o svemu tome misle pojedinci, za medije je pojasnio DŽoni dugogodišnji poznavalac ove materije … – Znači brate… što se tiče legalizacije marihuane… ja sam se za to godinama borio… i u toj borbi bio i više puta hapšen… što moram da naglasim… znači… drago mi je što je ministar došao na ono moje… ako me razumeš… Ja sam prošle godine bio u Holandiji… i to je tamo drugačije regulisano… I ako se nešto kod nas ne promeni… moraću da palim preko… Ako me razumeš… znači brate… ovo…ono… [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom