Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minja3" data-source="post: 578616" data-attributes="member: 13474"><p>to treće - je moje mišljenje - zbog cene koštanja . ja nikad nisam kupila ni gram vutre , niti prodala ..meni je to isto kao ehinacea i takva bi cena trebala da bude i za kanabis . 200 dinara 50 grama kesa suvog cveća . etarska ulja koštaju do 1000 dinara za 10 ml - to ti je isto koncentrat kao i ulje od kanabisa ? Čak i etarsko ulje od smilja nije toliko skupo u odnosu na količinu koja je potrebna za destilaciju ... </p><p>što je onda ovo oooooooooooooooooooooooovoliko skupo ? </p><p></p><p>U ovom običnom travarskom svetu jedino raskovnik ima neku posebnu cenu a to sve zbog priča koje ga prate , realno nema nikakvo lekovito dejstvo nego "magijsko" + travari pričaju bajke o tome gde raskovnik raste i kako se traži ... pa ko voli nek izvoli da plati .. ali niko neće da umre zbog toga .. priče i zakonske ujdurme su mnogo skuplje , jer ljudi stradaju zbog uskraćenog leka , gone ih u zatvor ........ Karma - bože sačuvaj ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minja3, post: 578616, member: 13474"] to treće - je moje mišljenje - zbog cene koštanja . ja nikad nisam kupila ni gram vutre , niti prodala ..meni je to isto kao ehinacea i takva bi cena trebala da bude i za kanabis . 200 dinara 50 grama kesa suvog cveća . etarska ulja koštaju do 1000 dinara za 10 ml - to ti je isto koncentrat kao i ulje od kanabisa ? Čak i etarsko ulje od smilja nije toliko skupo u odnosu na količinu koja je potrebna za destilaciju ... što je onda ovo oooooooooooooooooooooooovoliko skupo ? U ovom običnom travarskom svetu jedino raskovnik ima neku posebnu cenu a to sve zbog priča koje ga prate , realno nema nikakvo lekovito dejstvo nego "magijsko" + travari pričaju bajke o tome gde raskovnik raste i kako se traži ... pa ko voli nek izvoli da plati .. ali niko neće da umre zbog toga .. priče i zakonske ujdurme su mnogo skuplje , jer ljudi stradaju zbog uskraćenog leka , gone ih u zatvor ........ Karma - bože sačuvaj ... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom