Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minja3" data-source="post: 561845" data-attributes="member: 13474"><p>Piše da su imali 11 stabljika . Što znači 22 kila , pa posle 15 kila zelene biljne mase nalik marihuani. Da su došli mesec dana posle bilo bi još deset puta manje ... ali bi ga svejedno isto osudili . Njima je važno da ŠOKIRAJU i zastraše javnost , da štite zakon iako je nehuman, neistinit i štetan , a za pravdu tek, ko te pita .</p><p></p><p>Kaže da je sadio kao papriku i da su mu se biljke videla sa ulice .</p><p></p><p>Ne vredi biti avangarda u ovakvom društvu. Sad će bolest da mu se vrati , ako ga stvarno pošalju u zatvor i za taj postupak neće niko da odgovara.</p><p></p><p>Tako sam nedavno na jednom gljivarskom forumu videla vest da su tamo negde po Americi uhapsili čoveka koji je imao 750 kila magičnih pečurki . ( jedna pečurka suva je uvek ispod grama težine .. te psilocybe ) Samo iskusni gljivari ili neko ko je gajio gljive, bukovače ili bilo koje zna da je to masa - sa supstratom koji nema realno nikavu vrednost ali je važno sablazniti , šokirati , bombardovati jadnu javnost sa što strašnijim podacima , pa makar bili i neistiniti .. Za te pečurke se stidljivo pojavi poneka vest da mogu da leče mozak , Alchajmer, Parkinson i slično ... ali - skoro besplatno - e to neće da može .. do daljneg .. tj sve dok narod ćuti na ovakve vesti .. jer danas je Huanito na tapetu - a mi ćemo da ostanemo u anonimnosti ...</p><p></p><p>Ne prebacujem nikome , ja prva ne bi u tvorza .. ali je sve na kup - nehumano ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minja3, post: 561845, member: 13474"] Piše da su imali 11 stabljika . Što znači 22 kila , pa posle 15 kila zelene biljne mase nalik marihuani. Da su došli mesec dana posle bilo bi još deset puta manje ... ali bi ga svejedno isto osudili . Njima je važno da ŠOKIRAJU i zastraše javnost , da štite zakon iako je nehuman, neistinit i štetan , a za pravdu tek, ko te pita . Kaže da je sadio kao papriku i da su mu se biljke videla sa ulice . Ne vredi biti avangarda u ovakvom društvu. Sad će bolest da mu se vrati , ako ga stvarno pošalju u zatvor i za taj postupak neće niko da odgovara. Tako sam nedavno na jednom gljivarskom forumu videla vest da su tamo negde po Americi uhapsili čoveka koji je imao 750 kila magičnih pečurki . ( jedna pečurka suva je uvek ispod grama težine .. te psilocybe ) Samo iskusni gljivari ili neko ko je gajio gljive, bukovače ili bilo koje zna da je to masa - sa supstratom koji nema realno nikavu vrednost ali je važno sablazniti , šokirati , bombardovati jadnu javnost sa što strašnijim podacima , pa makar bili i neistiniti .. Za te pečurke se stidljivo pojavi poneka vest da mogu da leče mozak , Alchajmer, Parkinson i slično ... ali - skoro besplatno - e to neće da može .. do daljneg .. tj sve dok narod ćuti na ovakve vesti .. jer danas je Huanito na tapetu - a mi ćemo da ostanemo u anonimnosti ... Ne prebacujem nikome , ja prva ne bi u tvorza .. ali je sve na kup - nehumano .. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom