Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Corleonev" data-source="post: 540860" data-attributes="member: 55186"><p>Slazem se al zao mi je kaj je uopce išao gutati jer na to je mogao utjecati a na to da ce ga uloviti a i istuci nije..jos je i hitna dosla..ako su ga policajci oborili s nogu, pljusnuli par puta..lupili u trbuh,navlacili ga..a ovaj vrecicu ima u disnom sustavu..nemre to organizam..zna se dogoditi i ako se pogresno izvede zahvat za gusenje da dođe do kome..Jedino što od tih idiota ne ocekujem nista bolje i zao mi je sto mladic nije bolje postupio...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Corleonev, post: 540860, member: 55186"] Slazem se al zao mi je kaj je uopce išao gutati jer na to je mogao utjecati a na to da ce ga uloviti a i istuci nije..jos je i hitna dosla..ako su ga policajci oborili s nogu, pljusnuli par puta..lupili u trbuh,navlacili ga..a ovaj vrecicu ima u disnom sustavu..nemre to organizam..zna se dogoditi i ako se pogresno izvede zahvat za gusenje da dođe do kome..Jedino što od tih idiota ne ocekujem nista bolje i zao mi je sto mladic nije bolje postupio... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom