Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minja3" data-source="post: 519450" data-attributes="member: 13474"><p>Moj drug je prvi put otišo kod psihijatra kad mu je dete imalo operaciju . Strah za dečiji život je bio toliko snažan da nije bilo lako izboriti se s tim . Posle toga su došli problemi na poslu... velike veresije koje su mu ugrozile poslovanje i opet je išo kod psihijatra - jednom nedeljno , dvajes evrića za sat vremena i lekići .. uvek puna korpa lekova na pultu u kuhinji .. gutao je uredno .. sećam se zoloft nešto za umrtvljivanje ... pa za pritisak .. pa za gastritis .... Redovno je išao i ostalim doktorima ali njegovo zdravlje je bilo ugroženo ogromnom količinom stresa u dugom vremenskom periodu bez ikakvog izgleda da se razreši u ovoj ludoj državi . </p><p>Psihijatara nije propustio ni jedne nedelje dvadesetak godina . Ja sam ga jednom prilikom pitala - što te bre taj ne izleči za sve ovo vreme što ideš kod njega ... ode u penziju i ti opet ideš tamo ... Ne sećam se šta mi je odgovorio .. Umro je od infarkta jednog jutra na poslu ... neizlečen od bilo čega ... </p><p>Tako da i ja na kontu ovog primera iz mog života mogu da kažem da su psihijatri frodovi. Da ne pričamo kad su u pitanju stvarne boleštine a ne poremećaji .. koliko im tu treba vremena da dođu do pave dijagnoze, kolko su ljudi upropastili , pogrešno lečili , još gore napravili ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minja3, post: 519450, member: 13474"] Moj drug je prvi put otišo kod psihijatra kad mu je dete imalo operaciju . Strah za dečiji život je bio toliko snažan da nije bilo lako izboriti se s tim . Posle toga su došli problemi na poslu... velike veresije koje su mu ugrozile poslovanje i opet je išo kod psihijatra - jednom nedeljno , dvajes evrića za sat vremena i lekići .. uvek puna korpa lekova na pultu u kuhinji .. gutao je uredno .. sećam se zoloft nešto za umrtvljivanje ... pa za pritisak .. pa za gastritis .... Redovno je išao i ostalim doktorima ali njegovo zdravlje je bilo ugroženo ogromnom količinom stresa u dugom vremenskom periodu bez ikakvog izgleda da se razreši u ovoj ludoj državi . Psihijatara nije propustio ni jedne nedelje dvadesetak godina . Ja sam ga jednom prilikom pitala - što te bre taj ne izleči za sve ovo vreme što ideš kod njega ... ode u penziju i ti opet ideš tamo ... Ne sećam se šta mi je odgovorio .. Umro je od infarkta jednog jutra na poslu ... neizlečen od bilo čega ... Tako da i ja na kontu ovog primera iz mog života mogu da kažem da su psihijatri frodovi. Da ne pričamo kad su u pitanju stvarne boleštine a ne poremećaji .. koliko im tu treba vremena da dođu do pave dijagnoze, kolko su ljudi upropastili , pogrešno lečili , još gore napravili .. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom