Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="WaderLord" data-source="post: 510865" data-attributes="member: 56660"><p>mislim da se na Holandiju dosta vrši pritisak od ostalih zemalja u okruženju, budući da vjerovatno i korisnici u tim zemljama zahtjevaju liberalizaciju politike prema konoplji, i onda se iz tog razloga vrši pritisak na te uzgajivače u Holandiji, btw, cofeeshopove neke zatvaraju, a stvar s cofeeshopovima je takva da po zakonu, ne smije se niti jedan incident desit, ako se desi, odmah ide ključ u bravu, i onda su, sad, to može bit netko tko igra za vladu, a može bit i netko iz neke suparničke bande od koje ovi recimo ne kupuju travu (a komercijalni je uzgoj koliko sam skužio ustvari još uvijek ilegalan, i onda se postavlja pitanje, odakle cofeeshopovima trava koju prodaju, to je sivo područje u njihovom zakonu već godinama) onda dođu s kapuljačom na glavi i pištoljem pred cofee shop, ispale 2-3 metka i taj cofeeshop automatski gubi licencu za rad....druga stvar, u Amsterdamu je većina tih cofeeshopova u samom centru grada, znači skoro na prime lokacijama, iako su neki cofeeshopovi ustvari teške rupe, i onda je želja i plan gradskih otaca (nekih) da se na tim prime lokacijama izgrade neki fensi-šmensi butici i pizde materine.....uglavnom, borba još traje, iako nevjerujem da će Holandezi dopustit da evoluiraju unatrag i da se to kod njih sve skupa zabrani. Ali nikad ne znaš, farmaceutska i ina industrija je moćna zvijer sa mnogim kracima koji stežu i dave.....</p><p></p><p>Jer ustvari ni u Holandiji cannabis nije 100% legalan, policija je prije 40 godina dobila naputak da se fokusira na teža kriminalna djela, i toga se naputka još dan danas drže, ustvari, ignoriraju zakon na neki način, ustvari, politika im je, duvaj ako ćeš duvat ako nećeš radit sranja sve ok. A Holandezi su ustvari trgovci i tramakaroši uvijek bili i u ganji vide lovu i mislim da je to prvi i glavni razlog zašto dopuštaju konzumaciju...Amsterdamski kanali su se godinama i stoljećima koristili da se brodovima šverca roba u i iz grada....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WaderLord, post: 510865, member: 56660"] mislim da se na Holandiju dosta vrši pritisak od ostalih zemalja u okruženju, budući da vjerovatno i korisnici u tim zemljama zahtjevaju liberalizaciju politike prema konoplji, i onda se iz tog razloga vrši pritisak na te uzgajivače u Holandiji, btw, cofeeshopove neke zatvaraju, a stvar s cofeeshopovima je takva da po zakonu, ne smije se niti jedan incident desit, ako se desi, odmah ide ključ u bravu, i onda su, sad, to može bit netko tko igra za vladu, a može bit i netko iz neke suparničke bande od koje ovi recimo ne kupuju travu (a komercijalni je uzgoj koliko sam skužio ustvari još uvijek ilegalan, i onda se postavlja pitanje, odakle cofeeshopovima trava koju prodaju, to je sivo područje u njihovom zakonu već godinama) onda dođu s kapuljačom na glavi i pištoljem pred cofee shop, ispale 2-3 metka i taj cofeeshop automatski gubi licencu za rad....druga stvar, u Amsterdamu je većina tih cofeeshopova u samom centru grada, znači skoro na prime lokacijama, iako su neki cofeeshopovi ustvari teške rupe, i onda je želja i plan gradskih otaca (nekih) da se na tim prime lokacijama izgrade neki fensi-šmensi butici i pizde materine.....uglavnom, borba još traje, iako nevjerujem da će Holandezi dopustit da evoluiraju unatrag i da se to kod njih sve skupa zabrani. Ali nikad ne znaš, farmaceutska i ina industrija je moćna zvijer sa mnogim kracima koji stežu i dave..... Jer ustvari ni u Holandiji cannabis nije 100% legalan, policija je prije 40 godina dobila naputak da se fokusira na teža kriminalna djela, i toga se naputka još dan danas drže, ustvari, ignoriraju zakon na neki način, ustvari, politika im je, duvaj ako ćeš duvat ako nećeš radit sranja sve ok. A Holandezi su ustvari trgovci i tramakaroši uvijek bili i u ganji vide lovu i mislim da je to prvi i glavni razlog zašto dopuštaju konzumaciju...Amsterdamski kanali su se godinama i stoljećima koristili da se brodovima šverca roba u i iz grada.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom