Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Snjezana1971" data-source="post: 386043" data-attributes="member: 26435"><p>Kao što je bilo i predviđeno da je određena grupa zadužena za moguću uporabu kanabinoida u medicinske svrhe stvorena "kako bi se djelomićno ublažio stav o istoj te nije proučila dostatno ine probleme kod određenih bolesti gdje postoje poboljšanja glede korištenja(krajnji korisnici) već je donijela neki svoj tzv. stav o navedenom korištenju koji nije ni blizu onome što i kako se upotrebljava u zemljama oko nas" dakle pojedinci su samo uzeli "lovu" za svoj rad nićime neopravdavši dan im zadatak te su se samo ovlaš dotakli određenih bolesti i simptoma, dok vjerujem nitko nije kontaktirao ljude tj. korisnike koji istu koriste u određenim stadijima bolesti i problemima te im je donijelo poboljšanje i lakši život s bolešću s kojom se nose.</p><p>Uvijek opravdanje da nije provedena nikakva studija o stvarnoj pomoći "marihuane i ulja" koju mogu objesiti mačku o rep kao i spika to je iznimno skupo je i će biti vjećno opravdanje kako se nebi riješio navedeni problem, uglavnom uvijek neke prepreke kad je "ljudski život i zdravlje u pitanju" dok se god pogoduje farmakološkoj industriji.</p><p>Vjerujem da bi velika većina ljudi koji imaju "zdravstvenih problema i koriste marihuanu kako bi si pomogli" bili voljni dakako pod određenim uvjetima biti tzv. pokusni kunići glede lakšeg rješavanja ovakvih problema i bez nekih tzv. povjerenstava samo kad bi bilo dobre volje od struke i sustava(i moja žena je u toj grupi) ali je nitko nepita za ništa bez obzira što ju je medicina i dovela u ovakvo stanje kao i mnoge druge gdje se pogriješilo(nenamjerno ili neznanjem) nažalost mi smo samo pijuni na kugli zemaljskoj i jedan više ili manje tko pita......</p><p></p><p>Opet dakle korisnici su osuđeni na ilegalu ili oni koji si to mogu priuštiti nabavljati izvana za medicinske svrhe naravno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Snjezana1971, post: 386043, member: 26435"] Kao što je bilo i predviđeno da je određena grupa zadužena za moguću uporabu kanabinoida u medicinske svrhe stvorena "kako bi se djelomićno ublažio stav o istoj te nije proučila dostatno ine probleme kod određenih bolesti gdje postoje poboljšanja glede korištenja(krajnji korisnici) već je donijela neki svoj tzv. stav o navedenom korištenju koji nije ni blizu onome što i kako se upotrebljava u zemljama oko nas" dakle pojedinci su samo uzeli "lovu" za svoj rad nićime neopravdavši dan im zadatak te su se samo ovlaš dotakli određenih bolesti i simptoma, dok vjerujem nitko nije kontaktirao ljude tj. korisnike koji istu koriste u određenim stadijima bolesti i problemima te im je donijelo poboljšanje i lakši život s bolešću s kojom se nose. Uvijek opravdanje da nije provedena nikakva studija o stvarnoj pomoći "marihuane i ulja" koju mogu objesiti mačku o rep kao i spika to je iznimno skupo je i će biti vjećno opravdanje kako se nebi riješio navedeni problem, uglavnom uvijek neke prepreke kad je "ljudski život i zdravlje u pitanju" dok se god pogoduje farmakološkoj industriji. Vjerujem da bi velika većina ljudi koji imaju "zdravstvenih problema i koriste marihuanu kako bi si pomogli" bili voljni dakako pod određenim uvjetima biti tzv. pokusni kunići glede lakšeg rješavanja ovakvih problema i bez nekih tzv. povjerenstava samo kad bi bilo dobre volje od struke i sustava(i moja žena je u toj grupi) ali je nitko nepita za ništa bez obzira što ju je medicina i dovela u ovakvo stanje kao i mnoge druge gdje se pogriješilo(nenamjerno ili neznanjem) nažalost mi smo samo pijuni na kugli zemaljskoj i jedan više ili manje tko pita...... Opet dakle korisnici su osuđeni na ilegalu ili oni koji si to mogu priuštiti nabavljati izvana za medicinske svrhe naravno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Najnovije
Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)
Bottom