Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="fukki" data-source="post: 759276" data-attributes="member: 43318"><p>Iskreno,brijao sam da bus se ti javio. I to mi je i bila zelja. Jedna od, al svakako. Mislio sam da bus napisao, uzmi ac infinity ko moju (tvoju), i beba si, tiha je, pozdana... Evo ubodi je tu jer je ziher dostava il popust neki il ja (ti) sam tamo uzeo...Nisam gotovan, ali je nisam nasao na eu . Al ajd,nisam ni preveć trazio. Ili, uzmi jacu dosta, i nafrlji je, velka ti je vlaga, tak bus dio rjesio a podtlak i odgovara. Bum progrunto jos,ok, hvala svakako na javljanju. I iskustvima koje dijelis. Hvala za dobro.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fukki, post: 759276, member: 43318"] Iskreno,brijao sam da bus se ti javio. I to mi je i bila zelja. Jedna od, al svakako. Mislio sam da bus napisao, uzmi ac infinity ko moju (tvoju), i beba si, tiha je, pozdana... Evo ubodi je tu jer je ziher dostava il popust neki il ja (ti) sam tamo uzeo...Nisam gotovan, ali je nisam nasao na eu . Al ajd,nisam ni preveć trazio. Ili, uzmi jacu dosta, i nafrlji je, velka ti je vlaga, tak bus dio rjesio a podtlak i odgovara. Bum progrunto jos,ok, hvala svakako na javljanju. I iskustvima koje dijelis. Hvala za dobro. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom