Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="fukki" data-source="post: 759140" data-attributes="member: 43318"><p>Potreban mi je ventilacijski sistem s protokom cca 185 m3, prema računu dobivenom po formuli koju je Bizzo malo višlje napisao ( fala! ). Vlaga u boxu se kreće od 75 pa do 86 %, upuh je pasivan - flex crijevo spojeno na otvor u zidu prema van. Temperatura između 18 i 25C ( ovo treba još utvrditi jer su friško postavljene 2 grijaće folije 60x40 između pločica na pod boxa i jedna sijalica sa žarnom niti - po prvim uvidima diglo temp za nekih 3C ) i sad si razmišljam, da bih dodavanjem ventilacije ( koja je svakako i bila planirana ) možda smanjio vlagu? A možda i povećao temperaturu pošto će više zraka dolaziti iz vana...Ispuh bi išao u prostor u kojem se nalazi box, i kako bih minimizirao buku a i pojačao znači usis iz vana, razmišljam u smjeru da uzmem turbinu i filter veće protočnosti, tipa PK 160 ( pa je držati na 30 -40 % cca).. </p><p>Ako netko može i želi, prokomentirati moja razmišljanja, jel negdje griješim ili sam izostavio nekaj u svojoj računici, baš bih volio čuti. Isto tako neku preporuku za filter i ventilaciju, svakako bih zahvalan bio.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fukki, post: 759140, member: 43318"] Potreban mi je ventilacijski sistem s protokom cca 185 m3, prema računu dobivenom po formuli koju je Bizzo malo višlje napisao ( fala! ). Vlaga u boxu se kreće od 75 pa do 86 %, upuh je pasivan - flex crijevo spojeno na otvor u zidu prema van. Temperatura između 18 i 25C ( ovo treba još utvrditi jer su friško postavljene 2 grijaće folije 60x40 između pločica na pod boxa i jedna sijalica sa žarnom niti - po prvim uvidima diglo temp za nekih 3C ) i sad si razmišljam, da bih dodavanjem ventilacije ( koja je svakako i bila planirana ) možda smanjio vlagu? A možda i povećao temperaturu pošto će više zraka dolaziti iz vana...Ispuh bi išao u prostor u kojem se nalazi box, i kako bih minimizirao buku a i pojačao znači usis iz vana, razmišljam u smjeru da uzmem turbinu i filter veće protočnosti, tipa PK 160 ( pa je držati na 30 -40 % cca).. Ako netko može i želi, prokomentirati moja razmišljanja, jel negdje griješim ili sam izostavio nekaj u svojoj računici, baš bih volio čuti. Isto tako neku preporuku za filter i ventilaciju, svakako bih zahvalan bio. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom