Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 757574" data-attributes="member: 59027"><p>Ako se radi ulje,mora se iči sa večim prostorom!</p><p>Tko je radio ulje,zna o čemu pričam. Uz to,kad se radi o lječenju,nema prostora za greške,pa veči prostor,pomaže!</p><p></p><p>Bill Ward sa YouTubea,u 10×10 stopa boxu,ima dvije turbine ac infinity 6", ti bi mogao kako je Bizzo rekao,ali ja to gledam kao i svjetla. Dok ih je više,ako nedo bog rikne,biljke imaju barem nešto,da vuče zrak van boxa....</p><p>Nisam baš stručnjak za to,jedan box ima 125tt pro,drugi Black orhid 125 i oba su dobra. Na vege boxu koristim duck vent i ljepo radi!</p><p>Ac infinity ima controler za vlagu i temperaturu,a cijena im je,da ne znam zašto bi uzeo nešto drugo ..</p><p>Sretno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 757574, member: 59027"] Ako se radi ulje,mora se iči sa večim prostorom! Tko je radio ulje,zna o čemu pričam. Uz to,kad se radi o lječenju,nema prostora za greške,pa veči prostor,pomaže! Bill Ward sa YouTubea,u 10×10 stopa boxu,ima dvije turbine ac infinity 6", ti bi mogao kako je Bizzo rekao,ali ja to gledam kao i svjetla. Dok ih je više,ako nedo bog rikne,biljke imaju barem nešto,da vuče zrak van boxa.... Nisam baš stručnjak za to,jedan box ima 125tt pro,drugi Black orhid 125 i oba su dobra. Na vege boxu koristim duck vent i ljepo radi! Ac infinity ima controler za vlagu i temperaturu,a cijena im je,da ne znam zašto bi uzeo nešto drugo .. Sretno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom