Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bizzzo" data-source="post: 756400" data-attributes="member: 3831"><p>Vasice. Pa to je ventilator iz drugog svjetskog rata. S obzirom da se radi o biznisu, mogao je gazda investirati u ventilator. 200 mm turbina, Soler Palau Silent, Ima ih hrpa na trzistu. Eventualno sto bi se moglo s tim ventilatorom je da se doda trafo. Znaci ne potenciometar jer tko zna kakav je motor u njemu, nego bas trafo. Pogledaj na njemu da li je preko 100W (rekao bi da je). Medjutim, svakako ako nisi ti gazda, ispod 300 eura je turbina koja se nece cuti a saugat ce taj zrak. S obrizom da nije tema kanabis, a mi na Vutra forumu evo ti i slika turbine koju mozes koristiti u boxu a i tu gdje radis.</p><p></p><p>[ATTACH=full]439079[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>Ili ovaj, tu su negdje po kvaliteti i glasnoci. Malo je ovaj iznad tisi, medjutim ne puno. Medjutim ovaj drugi imas kontrolu preko telefona jel.</p><p></p><p>[ATTACH=full]439080[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bizzzo, post: 756400, member: 3831"] Vasice. Pa to je ventilator iz drugog svjetskog rata. S obzirom da se radi o biznisu, mogao je gazda investirati u ventilator. 200 mm turbina, Soler Palau Silent, Ima ih hrpa na trzistu. Eventualno sto bi se moglo s tim ventilatorom je da se doda trafo. Znaci ne potenciometar jer tko zna kakav je motor u njemu, nego bas trafo. Pogledaj na njemu da li je preko 100W (rekao bi da je). Medjutim, svakako ako nisi ti gazda, ispod 300 eura je turbina koja se nece cuti a saugat ce taj zrak. S obrizom da nije tema kanabis, a mi na Vutra forumu evo ti i slika turbine koju mozes koristiti u boxu a i tu gdje radis. [ATTACH type="full" alt="1651142141878.png"]439079[/ATTACH] Ili ovaj, tu su negdje po kvaliteti i glasnoci. Malo je ovaj iznad tisi, medjutim ne puno. Medjutim ovaj drugi imas kontrolu preko telefona jel. [ATTACH type="full"]439080[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom