Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 711634" data-attributes="member: 67644"><p>Pa ja sam imao onaj Blauberg Turbo 125, pa i kad sam ga stavio u kutiju sa hrpetinom vune i priključio improviziranu "izo" cijev, bučio je u pm. Oke, taj vent jako buči, reklo je to par ljudi. A doslovce su lagali kad su napisali 38dB buke. </p><p>U biti ne znam od kuda im taj podatak, kako to mjere, ja sam ga fino stišao dok sam stavio izolaciu u kutiju, ali i dalje na usisu i ispuhu je užasno bučio.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.vutra.org/threads/ventilatori.7575/page-85#post-705093[/URL]</p><p></p><p>Mislim da sam do ožujka iduće godine miran sa growanjem, pa ću do tad ponovno u potragu za neki vent do 500-600kn, za boks do maks 1m2, a da nije prebučan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 711634, member: 67644"] Pa ja sam imao onaj Blauberg Turbo 125, pa i kad sam ga stavio u kutiju sa hrpetinom vune i priključio improviziranu "izo" cijev, bučio je u pm. Oke, taj vent jako buči, reklo je to par ljudi. A doslovce su lagali kad su napisali 38dB buke. U biti ne znam od kuda im taj podatak, kako to mjere, ja sam ga fino stišao dok sam stavio izolaciu u kutiju, ali i dalje na usisu i ispuhu je užasno bučio. [URL unfurl="true"]https://www.vutra.org/threads/ventilatori.7575/page-85#post-705093[/URL] Mislim da sam do ožujka iduće godine miran sa growanjem, pa ću do tad ponovno u potragu za neki vent do 500-600kn, za boks do maks 1m2, a da nije prebučan. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom