Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="crazydave" data-source="post: 709338" data-attributes="member: 18691"><p>[USER=69936]@Lovetogrow[/USER] Ovaj prvi potenciometar sa kablom koji sam linkao radi do 100W takav imam spojen na svoj ventTT 125 ( mislim da je oko 30W) i radi bez problema. (oko 3$ cijena)</p><p>A ovaj drugi što sam linkao, ovaj "naked" ti radi do 2000W, takvog ima kolega serviser na svom ventilatoru montiranog (kod njega sam to i vidio)(Oko 1$ cijena)</p><p>Mislim da stvarno nema potrebe kupovati te koje su ti našao po 30€.</p><p>Imam jedan "naked" potenciometar na lageru mogu ti ga dat (free)... jer sam naručio oba, ali mi se prvi sa prekidačem i kablom činio praktičnijim.</p><p>Imaš jači vent ali mislim da bi oba potenciometar trebala raditi.</p><p></p><p>Edit: ja sam to sve naručio iz Kine, jer ove potenciometre sa kablom nisam kod nas nigdje našao a i cijenom su atraktivni.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="crazydave, post: 709338, member: 18691"] [USER=69936]@Lovetogrow[/USER] Ovaj prvi potenciometar sa kablom koji sam linkao radi do 100W takav imam spojen na svoj ventTT 125 ( mislim da je oko 30W) i radi bez problema. (oko 3$ cijena) A ovaj drugi što sam linkao, ovaj "naked" ti radi do 2000W, takvog ima kolega serviser na svom ventilatoru montiranog (kod njega sam to i vidio)(Oko 1$ cijena) Mislim da stvarno nema potrebe kupovati te koje su ti našao po 30€. Imam jedan "naked" potenciometar na lageru mogu ti ga dat (free)... jer sam naručio oba, ali mi se prvi sa prekidačem i kablom činio praktičnijim. Imaš jači vent ali mislim da bi oba potenciometar trebala raditi. Edit: ja sam to sve naručio iz Kine, jer ove potenciometre sa kablom nisam kod nas nigdje našao a i cijenom su atraktivni. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom