Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 705103" data-attributes="member: 69460"><p>hm, ne znam, ja s bukom na blaubergu uopce nemam problema, ali ni iskustva sa drugim proizvodima.</p><p>S obzirom na deklaracije imao je najmanje decibela pa sam ga i uzeo zato, a s obzirom na potrebe, spojio na prvu brzinu i tako vozi puni grow...</p><p>Doduse ja imam 0.8x0.8x1.8 m box koji je u odvojenoj prostoriji, u toj prostoriji se definitivno cuje (ipak je to turbina), ali opet , ocekivao sam da ce biti glasniji.</p><p>Jace su se culi viparspectra paneli kad se njihovi ventilatori za hladenje upale.</p><p>u toj kutiji sigurno ces imat zvuka svakako s obzirom da karton i nije nesto kao zvucni izolator, ali slazem se, vjerojatno ce i kupaonski odraditi posao za tu kubikazu prostora, samo ne znam hoce li on imat opterecenje i cijevi na sebi kroz kojece provoditi zrak, oni bi mogli izgubit dosta snage tako.</p><p>Za suzbijanje buke koju prouzroci zrak u fleksibilnim cijevima, dosta pomazu aluflex cijevi sa zvucnom izolacijom (vunom).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 705103, member: 69460"] hm, ne znam, ja s bukom na blaubergu uopce nemam problema, ali ni iskustva sa drugim proizvodima. S obzirom na deklaracije imao je najmanje decibela pa sam ga i uzeo zato, a s obzirom na potrebe, spojio na prvu brzinu i tako vozi puni grow... Doduse ja imam 0.8x0.8x1.8 m box koji je u odvojenoj prostoriji, u toj prostoriji se definitivno cuje (ipak je to turbina), ali opet , ocekivao sam da ce biti glasniji. Jace su se culi viparspectra paneli kad se njihovi ventilatori za hladenje upale. u toj kutiji sigurno ces imat zvuka svakako s obzirom da karton i nije nesto kao zvucni izolator, ali slazem se, vjerojatno ce i kupaonski odraditi posao za tu kubikazu prostora, samo ne znam hoce li on imat opterecenje i cijevi na sebi kroz kojece provoditi zrak, oni bi mogli izgubit dosta snage tako. Za suzbijanje buke koju prouzroci zrak u fleksibilnim cijevima, dosta pomazu aluflex cijevi sa zvucnom izolacijom (vunom). [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom