Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutra Dzanki" data-source="post: 701917" data-attributes="member: 70685"><p>Ne slažem se sa kolegom, kupi u prodavnici trožilni kabl imaš na metar da uzmeš, kupiš utikač sa uzemljenjem i povežeš, to je sve nekoliko minuta posla. Ukoliko ventilator ima bilo koj deo na sebi od METALA ili od nečega što provodi struju on MORA BITI UZEMLJEN(kao i svaki elektr. uređaj). Kraj priče. Pogotovo u grow boxu gde se stalno nešto čačka, prska, kvasi itd itd... Šta god radili vezano za struju, savetovanje ili neki praktični rad budite jako sigurni u to što radite/pričate jer vaše (ne)znanje nekoga može skupo da košta. Ukoliko ventilator nema ni jedan deo na sebi od metala onda je u redu preskočiti to uzemljenje mada mi nije jasno zašto kad već vezuješ 2 žice ne vežeš i treću, to je po meni glupost, nije ga proizvođač stavio tu za džabe.</p><p>A čemu služi uzemljenje proguglaj pa sam zaključi jel potrebno ili ne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutra Dzanki, post: 701917, member: 70685"] Ne slažem se sa kolegom, kupi u prodavnici trožilni kabl imaš na metar da uzmeš, kupiš utikač sa uzemljenjem i povežeš, to je sve nekoliko minuta posla. Ukoliko ventilator ima bilo koj deo na sebi od METALA ili od nečega što provodi struju on MORA BITI UZEMLJEN(kao i svaki elektr. uređaj). Kraj priče. Pogotovo u grow boxu gde se stalno nešto čačka, prska, kvasi itd itd... Šta god radili vezano za struju, savetovanje ili neki praktični rad budite jako sigurni u to što radite/pričate jer vaše (ne)znanje nekoga može skupo da košta. Ukoliko ventilator nema ni jedan deo na sebi od metala onda je u redu preskočiti to uzemljenje mada mi nije jasno zašto kad već vezuješ 2 žice ne vežeš i treću, to je po meni glupost, nije ga proizvođač stavio tu za džabe. A čemu služi uzemljenje proguglaj pa sam zaključi jel potrebno ili ne. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom