Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stipe" data-source="post: 694473" data-attributes="member: 38614"><p>mozda turbina nije idealan primjer demonstracije lubrikanata jer realno nema neko opterecenje na njima.</p><p>tako da ce radit i na suhom lezaju, a di nece na wd-u. vertikalni oni npr ni nemaju lezaj nego samo gumeno sjediste.</p><p>wd definitivno nije rjesenje al moze mozda rijesit problem.</p><p></p><p>ja sam svog blauberga125 raskopo prije svakog growa. na proste faktore i oistio ga da se sjaji.</p><p>odvojio rotor i stator i zajedno za lezajevima oprao sa nekim otapalom. nakon toga unutarnji dio statora premazao sa litijevom masti (to imam pri ruci) i rotor takodjer, cisto da ne oksidira i ako zakaci stator da se manje rotor pohaba. (posto je to najcesci uzrok prirodne smrti takvih motora)</p><p>...i nakon ispiranja (zatvorenih) lezaja sam injekcijom ubacio litijeve masti u lezajeve. isto nije bas dobro rjesenje posto ima dosta veliki otpor al je bolje nego nista.</p><p>turbina radi vec cca 5-6 godina 0-24.</p><p></p><p>sad imam blauberg turbo 150 i ne mogu ga rastavit</p><p>ako netko zna kako da skinem propeler bio bi mu zahvalan. imam i radaptciger al cu prije polomit peraje nego sto cu ga iscupat sa osovine.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stipe, post: 694473, member: 38614"] mozda turbina nije idealan primjer demonstracije lubrikanata jer realno nema neko opterecenje na njima. tako da ce radit i na suhom lezaju, a di nece na wd-u. vertikalni oni npr ni nemaju lezaj nego samo gumeno sjediste. wd definitivno nije rjesenje al moze mozda rijesit problem. ja sam svog blauberga125 raskopo prije svakog growa. na proste faktore i oistio ga da se sjaji. odvojio rotor i stator i zajedno za lezajevima oprao sa nekim otapalom. nakon toga unutarnji dio statora premazao sa litijevom masti (to imam pri ruci) i rotor takodjer, cisto da ne oksidira i ako zakaci stator da se manje rotor pohaba. (posto je to najcesci uzrok prirodne smrti takvih motora) ...i nakon ispiranja (zatvorenih) lezaja sam injekcijom ubacio litijeve masti u lezajeve. isto nije bas dobro rjesenje posto ima dosta veliki otpor al je bolje nego nista. turbina radi vec cca 5-6 godina 0-24. sad imam blauberg turbo 150 i ne mogu ga rastavit ako netko zna kako da skinem propeler bio bi mu zahvalan. imam i radaptciger al cu prije polomit peraje nego sto cu ga iscupat sa osovine. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom