Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 637074" data-attributes="member: 52412"><p>[USER=40000]@trubabuba[/USER] pokusaj da ga isprskas nekim sprejem za podmazivanje,tipa WD-40.Ne otvaraj nista na silu,a gde vidis delove koji rotiraju,prskaj tamo gde je osovina.Uz bocu ide nastavak kao cevcica kojom dohvatas nedohvativa mesta,slobodno opusti ruku jer ne skodi elektrici.Samo pazi da sprej ne dodje u kontakt sa biljkama.Ja licno imam samo PC ventove ,4kom. i prskam ih kad vidim da su usporili,i pocinju da se nuce,tad je i centar venta,ispod nalepnice gde se vidi osovina,vreo skoro do topljenja.Neka udje sprej u svaku rupicu koja vodi ka osovini,osovinama,neka radi malo da se svuda prenese,pa polako prebrisi visak.</p><p>Ponavljam nisam otvarao taj vent,ali svi su po slicnom principu,ili sacekaj jos malo,mozda se javi neko ko je imao slican pronlem.Preporucujem da ga izvadis iz bica i prskas dok radi,osim teski dostupnih delova,dobro ga prebrisi,ali ne brisi osovinu,samo pokupi visak ulja da ne kaplje. Srecno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 637074, member: 52412"] [USER=40000]@trubabuba[/USER] pokusaj da ga isprskas nekim sprejem za podmazivanje,tipa WD-40.Ne otvaraj nista na silu,a gde vidis delove koji rotiraju,prskaj tamo gde je osovina.Uz bocu ide nastavak kao cevcica kojom dohvatas nedohvativa mesta,slobodno opusti ruku jer ne skodi elektrici.Samo pazi da sprej ne dodje u kontakt sa biljkama.Ja licno imam samo PC ventove ,4kom. i prskam ih kad vidim da su usporili,i pocinju da se nuce,tad je i centar venta,ispod nalepnice gde se vidi osovina,vreo skoro do topljenja.Neka udje sprej u svaku rupicu koja vodi ka osovini,osovinama,neka radi malo da se svuda prenese,pa polako prebrisi visak. Ponavljam nisam otvarao taj vent,ali svi su po slicnom principu,ili sacekaj jos malo,mozda se javi neko ko je imao slican pronlem.Preporucujem da ga izvadis iz bica i prskas dok radi,osim teski dostupnih delova,dobro ga prebrisi,ali ne brisi osovinu,samo pokupi visak ulja da ne kaplje. Srecno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom