Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="SnoopLion" data-source="post: 629371" data-attributes="member: 57906"><p>Lp,imam pitanje vezano uz ventilaciju i filtraciju boxa.</p><p>Dimenzije 65š x 65d x 110v</p><p>Rasvjeta LED 130w (kombinacija više žarulja)</p><p>Za biljku 2 holmes clip venta promjer 15 cm,15 W</p><p>Formulom trebam ventilator za izmjenu zraka svakih 5 min je 304,2 m3/h.(šxdxvx60x12)</p><p>Osobna procjena za kvalitetnu izmjenu bi odradili za upuh (winflex vkos 150 mm 300 m3/h) ,ispuh cca 25% jači (winflex R1V VK150 380 m3/h).Cijena im je skupa cca 75 eura,ali prostor je mali i buka je problem.Vjerujem da ima riješenje sa cijevima i prigušivanjem samih ventova, ali htio bi box što više low sound i look stealth.</p><p>Razmišljao sam o nekom alternativnom riješenju sa pasivnim upuhom i winflexom 150 mm ispuh,ili neka kombinacija sa pc ventovima 2 upuh (Nanoxia 140 mm, 76,5 cfma, cijena 15 eura) 2 ispuh (Silverstone 180 mm, 100cfma, cijena 19 eura) ,uklopljivi i dosta tihi.Samo ne vjerujem da bi odradili dobru izmjenu zraka.Svi savjeti su dobrodošli,hvala.</p><p>Edit</p><p>Miris bi prikrio sa DIY filterom (2 čaše,najlonkom i aktivnim ugljenom).Vidjeh ideju ovdje na forumu,ako zatreba možda ONA gel kao dodatak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SnoopLion, post: 629371, member: 57906"] Lp,imam pitanje vezano uz ventilaciju i filtraciju boxa. Dimenzije 65š x 65d x 110v Rasvjeta LED 130w (kombinacija više žarulja) Za biljku 2 holmes clip venta promjer 15 cm,15 W Formulom trebam ventilator za izmjenu zraka svakih 5 min je 304,2 m3/h.(šxdxvx60x12) Osobna procjena za kvalitetnu izmjenu bi odradili za upuh (winflex vkos 150 mm 300 m3/h) ,ispuh cca 25% jači (winflex R1V VK150 380 m3/h).Cijena im je skupa cca 75 eura,ali prostor je mali i buka je problem.Vjerujem da ima riješenje sa cijevima i prigušivanjem samih ventova, ali htio bi box što više low sound i look stealth. Razmišljao sam o nekom alternativnom riješenju sa pasivnim upuhom i winflexom 150 mm ispuh,ili neka kombinacija sa pc ventovima 2 upuh (Nanoxia 140 mm, 76,5 cfma, cijena 15 eura) 2 ispuh (Silverstone 180 mm, 100cfma, cijena 19 eura) ,uklopljivi i dosta tihi.Samo ne vjerujem da bi odradili dobru izmjenu zraka.Svi savjeti su dobrodošli,hvala. Edit Miris bi prikrio sa DIY filterom (2 čaše,najlonkom i aktivnim ugljenom).Vidjeh ideju ovdje na forumu,ako zatreba možda ONA gel kao dodatak. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom