Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="GPW" data-source="post: 593120" data-attributes="member: 59020"><p>Prvi put mi je i neznam pa da pitam ...</p><p></p><p>Imam 2 problema sa ventilacijom...</p><p></p><p>1. U 80x80 imam 125 quiet line ventilator i stvarno se jako slabo cuje...ali zujanje zraka na izlazu aluminijske cijevi je veliki problem...znaci vent mi je skoro besuman ali zrak se jako cuje...mislio sam kupiti one izloriane cijevi ali ne vidim svrhu jer se ovo cuje na izlazu iz cijevi...</p><p></p><p>2.Kad potpuno zatvorim box on mi se skuplja i vakumira od ventilatora...</p><p>jednostavno mi prozorcic sa strane boxa di je ona mrezica mora biti otvoren da box ostane kakav bi trebao a ne vakumiran kao space- bag</p><p>e i kad je prozorcic otvoren kroz dan-dva se skupi prasina toliko da skoro pa vise nemogu ni vidjet unutra...tako da sigurno dosta i te prasine zavrsi unutra...</p><p></p><p>i jos samo jedno pitanje..</p><p>kad kupujem karbonski filter...protok zraka karbonskog filtera ne smije biti manji od protoka ventilatora? jel tako?</p><p>znaci vent od 197 m³/h bi radio bez problema na karbonskom filteru od 240 m³/h bez da unistavam ventilator...</p><p>jesam to dobro sve shvatio ?</p><p></p><p>molim vas pomoc i hvala puno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GPW, post: 593120, member: 59020"] Prvi put mi je i neznam pa da pitam ... Imam 2 problema sa ventilacijom... 1. U 80x80 imam 125 quiet line ventilator i stvarno se jako slabo cuje...ali zujanje zraka na izlazu aluminijske cijevi je veliki problem...znaci vent mi je skoro besuman ali zrak se jako cuje...mislio sam kupiti one izloriane cijevi ali ne vidim svrhu jer se ovo cuje na izlazu iz cijevi... 2.Kad potpuno zatvorim box on mi se skuplja i vakumira od ventilatora... jednostavno mi prozorcic sa strane boxa di je ona mrezica mora biti otvoren da box ostane kakav bi trebao a ne vakumiran kao space- bag e i kad je prozorcic otvoren kroz dan-dva se skupi prasina toliko da skoro pa vise nemogu ni vidjet unutra...tako da sigurno dosta i te prasine zavrsi unutra... i jos samo jedno pitanje.. kad kupujem karbonski filter...protok zraka karbonskog filtera ne smije biti manji od protoka ventilatora? jel tako? znaci vent od 197 m³/h bi radio bez problema na karbonskom filteru od 240 m³/h bez da unistavam ventilator... jesam to dobro sve shvatio ? molim vas pomoc i hvala puno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom