Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Long balls Larry" data-source="post: 550255" data-attributes="member: 57818"><p>Imam problem sa ugljenom iz karbonskog filtera. Kad se blauberg upali na najjace povuce malo tog ugljena i jasno zavrsi mi na staklu od reflektora, a reflektor je smece i ne mogu ga lako otvorit i ocistit. Mislim stavit neki fini filter izmedu karbonskog i turbine. Mislim si da bi najlonke mozda bile odlicne. malo me brine da nebi pukle ili nesto i zavrsile u turbini. Jeli zna netko sta bi bilo idealno stavit da uhvati te sitne komadice ugljena a da ne zagusi turbinu?</p><p></p><p>Stavio bi ga rade na spoj cijevi i reflektora, ali i to je muka vratit natrag. Malo cu pogledat jeli ima nekih spojnica onako glago konusnih da si to olaksam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Long balls Larry, post: 550255, member: 57818"] Imam problem sa ugljenom iz karbonskog filtera. Kad se blauberg upali na najjace povuce malo tog ugljena i jasno zavrsi mi na staklu od reflektora, a reflektor je smece i ne mogu ga lako otvorit i ocistit. Mislim stavit neki fini filter izmedu karbonskog i turbine. Mislim si da bi najlonke mozda bile odlicne. malo me brine da nebi pukle ili nesto i zavrsile u turbini. Jeli zna netko sta bi bilo idealno stavit da uhvati te sitne komadice ugljena a da ne zagusi turbinu? Stavio bi ga rade na spoj cijevi i reflektora, ali i to je muka vratit natrag. Malo cu pogledat jeli ima nekih spojnica onako glago konusnih da si to olaksam [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom