Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 547945" data-attributes="member: 39059"><p>Mino bez panike, kupio si sunona 220V , moj radi na 24V i 12V PC napajanje pa su potenci za njih drugačiji. Prijedlog bi bio zamjena za 24V i pot kojeg sam napisao ( vent i pot cca 130 kn - 18e), rade savršeno. </p><p>[USER=46376]@mtran[/USER] koristi 220V , strujni čovjek. NJega sad pitamo kakva su iskustva , dal da mjenjas ventiče i potenciometre ili ostaju ovi. Nisi fulao, ovo su jos jace mrcine.</p><p>[USER=38614]@Stipe[/USER], na potenciometru tako piše, pomozimo čovjeku nema puno vremena, ide sa LED panelom zato mu i guram sunon kao opciju i ispuh van kuče, mala potrosnja struje,tiho i dovoljno.</p><p>Mino sve je ok ,potenciometar je ajmo reč luksuz, tako da ispuh-upuh imaš, a možda i ovi potenci odgovaraju pa imaš komplet a ako ne ,zamjenit češ i opet ok.</p><p>malo se strpi i ubuduče bolje proučiti što se radi,kupuje. Ajmo dalje, spominješ 160w LED , za to je pc napajanje i ventilatori na njega spojeni mila majka, 24V,12V, 6V . kontrola, stabilizirana struja, sve prednosti. Jel to imaš taj panel ili razmišljaš o tom panelu i koji je to?</p><p>Da nisam pomješao nešto, cronova bolest? Pantagan mentor?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 547945, member: 39059"] Mino bez panike, kupio si sunona 220V , moj radi na 24V i 12V PC napajanje pa su potenci za njih drugačiji. Prijedlog bi bio zamjena za 24V i pot kojeg sam napisao ( vent i pot cca 130 kn - 18e), rade savršeno. [USER=46376]@mtran[/USER] koristi 220V , strujni čovjek. NJega sad pitamo kakva su iskustva , dal da mjenjas ventiče i potenciometre ili ostaju ovi. Nisi fulao, ovo su jos jace mrcine. [USER=38614]@Stipe[/USER], na potenciometru tako piše, pomozimo čovjeku nema puno vremena, ide sa LED panelom zato mu i guram sunon kao opciju i ispuh van kuče, mala potrosnja struje,tiho i dovoljno. Mino sve je ok ,potenciometar je ajmo reč luksuz, tako da ispuh-upuh imaš, a možda i ovi potenci odgovaraju pa imaš komplet a ako ne ,zamjenit češ i opet ok. malo se strpi i ubuduče bolje proučiti što se radi,kupuje. Ajmo dalje, spominješ 160w LED , za to je pc napajanje i ventilatori na njega spojeni mila majka, 24V,12V, 6V . kontrola, stabilizirana struja, sve prednosti. Jel to imaš taj panel ili razmišljaš o tom panelu i koji je to? Da nisam pomješao nešto, cronova bolest? Pantagan mentor? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom