Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CrazyNorth" data-source="post: 537835" data-attributes="member: 53357"><p>A kontao sam samo crevo od izlaza, on da izvlaci, a ovaj posto je dovoljno veliki da duva i u biljke i u cooltube, da duva sa te strane gde je grlo, nece duvati svom snagom ali ima jacine 100w, i opravdava svaki vat, mislim da bi pomoglo malo...koristim ga u 1 brzini kad je napolju 31, prejak je, metalni skroz promera oko 50cm. Ili bez tog ventilatora ali bez creva od gore, neka vuce kroz staklo vazduh iz prostorije, i neka tera napolje vruc od sijalice... kontam jace ce raditi nego sa crevom na gore... jedno crevo i to je to za sad... Inace sam tajveliki razmisljao da rastavim, da ga stavim cevda vuce vazduh, a za vrtenje vazduha neki normalan, ne znam kako bi to funkcionisalo... Bukvalno da taj normalni rastavim, dobijem kao aksijalni jel, i taj krug stavim u cev, pa da zameni turbinu, jako je tih...</p><p></p><p>Edit: Posto u donjem delu boxa imam rupu koja vodi u prostoriju sa hladovinom, tu dole cu uraditi kutiju od lesonit/stiropor sa zaledjenim balonom 5l, 1 dnevno samo za najgore vrucine, vent 12v od kompa u rupu da ubacuje hladan vazduh, i bice dovoljno, nije vrucia u prostoriji je, po vrucinama je 25, samo sijalicu da resim i to je to. ventilacija super funkcionise prirodno, tako je zidano.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CrazyNorth, post: 537835, member: 53357"] A kontao sam samo crevo od izlaza, on da izvlaci, a ovaj posto je dovoljno veliki da duva i u biljke i u cooltube, da duva sa te strane gde je grlo, nece duvati svom snagom ali ima jacine 100w, i opravdava svaki vat, mislim da bi pomoglo malo...koristim ga u 1 brzini kad je napolju 31, prejak je, metalni skroz promera oko 50cm. Ili bez tog ventilatora ali bez creva od gore, neka vuce kroz staklo vazduh iz prostorije, i neka tera napolje vruc od sijalice... kontam jace ce raditi nego sa crevom na gore... jedno crevo i to je to za sad... Inace sam tajveliki razmisljao da rastavim, da ga stavim cevda vuce vazduh, a za vrtenje vazduha neki normalan, ne znam kako bi to funkcionisalo... Bukvalno da taj normalni rastavim, dobijem kao aksijalni jel, i taj krug stavim u cev, pa da zameni turbinu, jako je tih... Edit: Posto u donjem delu boxa imam rupu koja vodi u prostoriju sa hladovinom, tu dole cu uraditi kutiju od lesonit/stiropor sa zaledjenim balonom 5l, 1 dnevno samo za najgore vrucine, vent 12v od kompa u rupu da ubacuje hladan vazduh, i bice dovoljno, nije vrucia u prostoriji je, po vrucinama je 25, samo sijalicu da resim i to je to. ventilacija super funkcionise prirodno, tako je zidano. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom