Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="joca" data-source="post: 537110" data-attributes="member: 53482"><p>Ekipa ova vrućina ubija trebam brzi savjet za vent.</p><p>uglavnom sad je box 45*45*120 hps 150w , prostorija di je box je 25-26° imam sad 2 kupaonska venta fi-120 i temp je bila do 30° Nez sta se desilo sinoc ali skočila je na 40° pretpostavljam da ovi ventovi i nerade kako trebaju na punoj brzini , primijetio sam kad su vrata box otvorena i kad stavim ruku na ispuh osjeti se strujanje zraka ali kad zatvorim vrata od boxa i stavim ruku na ispuh skoro nista se ne osjeti da struji , upuh je pasivan jedna rupa od 12cm sad sam tu stavio PC vent .</p><p>Imam dva venta za mjesanje pusu izmedu biljke i lampe na suprotnoj strani od ispuha . Imate li savjet kako poboljšati ispuh s ovom postavom ventilacije mogu li sta bolje ucinit ?</p><p>Takodjer posto namjeravam raditi drugi box malo vecih dimenzija 60*60 sa led panelom 100w uzeo bih odma neku turbinu za ispuh na koju bih isa i filter pa bih je stavio na ovaj box dok ne skupim ostalu opremu . Da li bi ovaj blauberg 125 bio dobar i kad dode led ? I koji potenciometar uz nju ide</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joca, post: 537110, member: 53482"] Ekipa ova vrućina ubija trebam brzi savjet za vent. uglavnom sad je box 45*45*120 hps 150w , prostorija di je box je 25-26° imam sad 2 kupaonska venta fi-120 i temp je bila do 30° Nez sta se desilo sinoc ali skočila je na 40° pretpostavljam da ovi ventovi i nerade kako trebaju na punoj brzini , primijetio sam kad su vrata box otvorena i kad stavim ruku na ispuh osjeti se strujanje zraka ali kad zatvorim vrata od boxa i stavim ruku na ispuh skoro nista se ne osjeti da struji , upuh je pasivan jedna rupa od 12cm sad sam tu stavio PC vent . Imam dva venta za mjesanje pusu izmedu biljke i lampe na suprotnoj strani od ispuha . Imate li savjet kako poboljšati ispuh s ovom postavom ventilacije mogu li sta bolje ucinit ? Takodjer posto namjeravam raditi drugi box malo vecih dimenzija 60*60 sa led panelom 100w uzeo bih odma neku turbinu za ispuh na koju bih isa i filter pa bih je stavio na ovaj box dok ne skupim ostalu opremu . Da li bi ovaj blauberg 125 bio dobar i kad dode led ? I koji potenciometar uz nju ide [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom