Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Glavatan" data-source="post: 530605" data-attributes="member: 58758"><p>Spojen je bio cijelo vrijeme na N2 a reglator je za potrebe smanjenja. Kad maknem regulator nije ni približno punoj snazi, mjereno nekih 200 m3 (nije mi mjerač baš najbolji plus matematika al okvirno. I osjetim, čujem vidim da nije to to. </p><p>Nema stvarno što pregorit posebno u njemu. Ima onaj crni par unutra na spojevima konverter neki ne znam ni ja zatvorio sam ga nazad pa ne mogu vidit. </p><p>Do sad je na regulatoru radio uredno. Provjerio sam regulator na drugom ventu sve uredno pali. Pazio sam da su kompatibilni. </p><p>Nije bilo mirisa nikakvih spaljevine, a i u tome slučaju neb gurao ni ovako malo kako gura. </p><p>Sinoć u zadnjoj provjeri kad se pali svjetlo radilo sve uredno. </p><p>Prebacio sam danas bio vezu na L1 i tad jeeeedva radi onak okreće da mu vidiš lopatice dakle skoro ništa. Vratio na L2.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Glavatan, post: 530605, member: 58758"] Spojen je bio cijelo vrijeme na N2 a reglator je za potrebe smanjenja. Kad maknem regulator nije ni približno punoj snazi, mjereno nekih 200 m3 (nije mi mjerač baš najbolji plus matematika al okvirno. I osjetim, čujem vidim da nije to to. Nema stvarno što pregorit posebno u njemu. Ima onaj crni par unutra na spojevima konverter neki ne znam ni ja zatvorio sam ga nazad pa ne mogu vidit. Do sad je na regulatoru radio uredno. Provjerio sam regulator na drugom ventu sve uredno pali. Pazio sam da su kompatibilni. Nije bilo mirisa nikakvih spaljevine, a i u tome slučaju neb gurao ni ovako malo kako gura. Sinoć u zadnjoj provjeri kad se pali svjetlo radilo sve uredno. Prebacio sam danas bio vezu na L1 i tad jeeeedva radi onak okreće da mu vidiš lopatice dakle skoro ništa. Vratio na L2. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom