Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 481064" data-attributes="member: 39059"><p>Hempatia prodaje nama balkancima muda pod bubrege. </p><p>Ovog puta varaju nas s zvučno - toplinskom izo flex cjevi, naime na slovenskim stranicama ljepo piše da prodaju disilnu cjev sono - toplinsku izoliranu po cjeni istoj kao i ranije skuplja zvučno - toplinski izo flex, no na stranicama namjenjenim glupim balkancima pise da je ta cjev zvučno izolirana. Razlika u cjeni inače je 2 e. Kupujemo te cjevi iskljucivo radi zvučne izolacije, ovo je najciganskija fora kramara s placa. </p><p>I reflektirajucu foliju i dalje nazivaju platnom. </p><p>Steta, kad sam pocinjao uzgoj i kupnju sve sam kod njih nabavio, brzi i tocni, i cjevi su bile prave, i prije godinu dana jos uvjek su prodavali zvučno izoliranu cjev, ovako imaju extra zaradu po metru 2e na prevari. Da podsjetim, na slovenskom tržištu se ne usude zaboraviti izbaciti rjec zvučno. Još i napišu za potrebe smanjene buke. </p><p>Ima ona latinska nomen et omen, (ime je znak) a ovaj se zove Romi!!! vec me drugi put prevarili za sitnu lovu, najgori kokosari, e nes više. Lopine</p><p>Ima u zg firma Pavo promet u Dugavama, spec. Za klimu i prodaju samo vrhunsku kvalitetu (i cjene su im takve) paket prave zvučno izo cjevi je 10m za fi 100 je 360k. 50e. Spavat cu na 8 metara.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 481064, member: 39059"] Hempatia prodaje nama balkancima muda pod bubrege. Ovog puta varaju nas s zvučno - toplinskom izo flex cjevi, naime na slovenskim stranicama ljepo piše da prodaju disilnu cjev sono - toplinsku izoliranu po cjeni istoj kao i ranije skuplja zvučno - toplinski izo flex, no na stranicama namjenjenim glupim balkancima pise da je ta cjev zvučno izolirana. Razlika u cjeni inače je 2 e. Kupujemo te cjevi iskljucivo radi zvučne izolacije, ovo je najciganskija fora kramara s placa. I reflektirajucu foliju i dalje nazivaju platnom. Steta, kad sam pocinjao uzgoj i kupnju sve sam kod njih nabavio, brzi i tocni, i cjevi su bile prave, i prije godinu dana jos uvjek su prodavali zvučno izoliranu cjev, ovako imaju extra zaradu po metru 2e na prevari. Da podsjetim, na slovenskom tržištu se ne usude zaboraviti izbaciti rjec zvučno. Još i napišu za potrebe smanjene buke. Ima ona latinska nomen et omen, (ime je znak) a ovaj se zove Romi!!! vec me drugi put prevarili za sitnu lovu, najgori kokosari, e nes više. Lopine Ima u zg firma Pavo promet u Dugavama, spec. Za klimu i prodaju samo vrhunsku kvalitetu (i cjene su im takve) paket prave zvučno izo cjevi je 10m za fi 100 je 360k. 50e. Spavat cu na 8 metara. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom