Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 466607" data-attributes="member: 39059"><p>predosti su velike, nema potrebe za filterom, 50% zvucnog vala od strujanja zraka izbacis van,manji problemi s vlagom, kako je to Stipe opisao. I ogromno zadovoljstvo kod probijanja zida, tako me opalilo da sam busio jos jednu za usis a onda jos iskopao i prostor za prigusnicu,hladena vanjskim zrakom. hehe u planu je promjena prozora i bas si kontam iskopati dimnjak do kutije za rolete pa da ljepo zrak izlazi kroz otvor za roletu a iz vana se nic ne vidi (to je za drugi,podstolni startni boks)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 466607, member: 39059"] predosti su velike, nema potrebe za filterom, 50% zvucnog vala od strujanja zraka izbacis van,manji problemi s vlagom, kako je to Stipe opisao. I ogromno zadovoljstvo kod probijanja zida, tako me opalilo da sam busio jos jednu za usis a onda jos iskopao i prostor za prigusnicu,hladena vanjskim zrakom. hehe u planu je promjena prozora i bas si kontam iskopati dimnjak do kutije za rolete pa da ljepo zrak izlazi kroz otvor za roletu a iz vana se nic ne vidi (to je za drugi,podstolni startni boks) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom