Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stonerdays coming" data-source="post: 456220" data-attributes="member: 53168"><p>Gospodin Growman me je moram priznati totalno zbunio i ono što sam malo zaključio i nešto pročitao više nemam pojma,zato bi zamolio nekoga samo da mi odgovori na sljedeće pitanje i neću kasnije postavljati još milion pitanja i podpitanja,jer ce mi sve biti kristalno jasno.</p><p></p><p>Dimenzije box-a su mi sljedeće:</p><p></p><p>Širina 90 centimetara</p><p>Visina 2,40 metra</p><p>Dužina 1,90 centimetara</p><p></p><p>E sada kako stvari stoje kod mene,već sam kupio dva venta,sljedećih specifikacija:</p><p></p><p>VENTS 100 VKO</p><p>14 W - 105m3/h</p><p>Naravno jedan cu koristiti za upuh zraka a drugi za ispuh istoga.</p><p>Uskoro cu lampu naručiti,ali ne bih se volio opet brzo zaletit kao sa ventilatorima i napravit grešku,mislim da bi 600 W bilo previše i da ventiatori gore navedeni ne bi mogli odraditi kako treba,mislim da bi optimalno bila lampa od 400 W.</p><p>Krecem 1.6. sa početkom growa,živim skoro pa na sjeveru Europe i ovdje ljeta nisu tako vruća,sparna a i ne traju dugo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stonerdays coming, post: 456220, member: 53168"] Gospodin Growman me je moram priznati totalno zbunio i ono što sam malo zaključio i nešto pročitao više nemam pojma,zato bi zamolio nekoga samo da mi odgovori na sljedeće pitanje i neću kasnije postavljati još milion pitanja i podpitanja,jer ce mi sve biti kristalno jasno. Dimenzije box-a su mi sljedeće: Širina 90 centimetara Visina 2,40 metra Dužina 1,90 centimetara E sada kako stvari stoje kod mene,već sam kupio dva venta,sljedećih specifikacija: VENTS 100 VKO 14 W - 105m3/h Naravno jedan cu koristiti za upuh zraka a drugi za ispuh istoga. Uskoro cu lampu naručiti,ali ne bih se volio opet brzo zaletit kao sa ventilatorima i napravit grešku,mislim da bi 600 W bilo previše i da ventiatori gore navedeni ne bi mogli odraditi kako treba,mislim da bi optimalno bila lampa od 400 W. Krecem 1.6. sa početkom growa,živim skoro pa na sjeveru Europe i ovdje ljeta nisu tako vruća,sparna a i ne traju dugo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom