Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="uksnicazabunje1" data-source="post: 444408" data-attributes="member: 42246"><p>Ajde da stavim ovaj post u ovu temu</p><p>Dosao sam do neke mini klime tacnije nasao sam na oglasu ovo je opis oglasa</p><p></p><p><strong>-Mini-klima Nemacke marke Eufab</strong> je mali prenosivi klima uređaj koji vam omogućuje da se na jeftin i pouzdan način rashladite u vreme letnjih vrućina. Ova klima radi na principu ledene vode, dakle hladna voda cirkuliše kroz sistem klime koji je dizajniran tako da ostane hladna do osam sati od dopune vode što vam garantuje odličnu i prijatnu vožnju do 8 časova. . . nakon toga možete dopuniti klimu jedostavnim sipanjem hladne vode sa neke pumpe i sl. Ono što ovu klimu čini posebnom je njena mobilnost, uz klimu idu i dva punjača, jedan za automobil drugi za šteker tako da leti na ovaj način možete rashlađivati omanju prostoriju ili kamp prikolicu. </p><p>A ovako to izgleda preko slika,sve kontam da bi bila ovo extra stvar za indor sad u ovim mesecima maj-jun jer sad mi je temp u boxu oko 30,a ovo bi i smanjilo temp i diglo vlagu bar koliko mi se cini sta vi kazete?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uksnicazabunje1, post: 444408, member: 42246"] Ajde da stavim ovaj post u ovu temu Dosao sam do neke mini klime tacnije nasao sam na oglasu ovo je opis oglasa [B]-Mini-klima Nemacke marke Eufab[/B] je mali prenosivi klima uređaj koji vam omogućuje da se na jeftin i pouzdan način rashladite u vreme letnjih vrućina. Ova klima radi na principu ledene vode, dakle hladna voda cirkuliše kroz sistem klime koji je dizajniran tako da ostane hladna do osam sati od dopune vode što vam garantuje odličnu i prijatnu vožnju do 8 časova. . . nakon toga možete dopuniti klimu jedostavnim sipanjem hladne vode sa neke pumpe i sl. Ono što ovu klimu čini posebnom je njena mobilnost, uz klimu idu i dva punjača, jedan za automobil drugi za šteker tako da leti na ovaj način možete rashlađivati omanju prostoriju ili kamp prikolicu. A ovako to izgleda preko slika,sve kontam da bi bila ovo extra stvar za indor sad u ovim mesecima maj-jun jer sad mi je temp u boxu oko 30,a ovo bi i smanjilo temp i diglo vlagu bar koliko mi se cini sta vi kazete? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom