Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="GreenBelt" data-source="post: 423980" data-attributes="member: 49938"><p>Pozdrav momci interesuje mala informacija vezano za ventilaciju, imam boks 100x100x200, imam dvije vizije kako da rasporedim sve u boksu, pa bi samo zamolio za misljenje da li ce sve da funkcionise kako treba ili sam negde pogresio.</p><p></p><p>Ventilator sam porucio ovaj: </p><p></p><p>1. Soler&Palau TD 500/150 (ima dodatak na prikljucak otvora 160mm) Silent, 2500 obrataja u minuti, Snaga motora 50w, Protok vazduha 580/430 m3/h, nivo buke 22/17 dB(A) </p><p></p><p>2. Filter Karbonski koji moze da podnese 600m3/h, otvor mu je 160mm</p><p></p><p>3. AirCoolTube ima otvor 150mm</p><p></p><p>To je to sto planiram za ventilaciju i za hladjenje same sijalice, znam da ova oprema posjeduje puno vise kapaciteta za ventilaciju prostora vecu nego 100x100x200, ali racunam rezerve i u nekoj buducnosti mozda uzmem boks 150x150x200 plus jako mi je bitno sto cu imati ukupku buku od ventilatora 17 dB(A), ali za sad planiram sve ovo u boks 100x100x200, kazite svoje misljenje da li ce to biti ok, mislim od viska glava ne boli, ili nije preporucljivo za biljke da imaju toliko jaku ventilaciju u prostoru 100x100x200.</p><p></p><p>Da li sam dobro izracunao, da kapacitet filtera treba da bude veci od samog kapaciteta ventilatora, kao onda ce filter trajati puno duze..</p><p></p><p>I zadnje evo dvije slike koje sam osmislio, kazite na kojoj je bolji raspored opreme.. Hvala puno svima na odgovoru i na misljenju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GreenBelt, post: 423980, member: 49938"] Pozdrav momci interesuje mala informacija vezano za ventilaciju, imam boks 100x100x200, imam dvije vizije kako da rasporedim sve u boksu, pa bi samo zamolio za misljenje da li ce sve da funkcionise kako treba ili sam negde pogresio. Ventilator sam porucio ovaj: 1. Soler&Palau TD 500/150 (ima dodatak na prikljucak otvora 160mm) Silent, 2500 obrataja u minuti, Snaga motora 50w, Protok vazduha 580/430 m3/h, nivo buke 22/17 dB(A) 2. Filter Karbonski koji moze da podnese 600m3/h, otvor mu je 160mm 3. AirCoolTube ima otvor 150mm To je to sto planiram za ventilaciju i za hladjenje same sijalice, znam da ova oprema posjeduje puno vise kapaciteta za ventilaciju prostora vecu nego 100x100x200, ali racunam rezerve i u nekoj buducnosti mozda uzmem boks 150x150x200 plus jako mi je bitno sto cu imati ukupku buku od ventilatora 17 dB(A), ali za sad planiram sve ovo u boks 100x100x200, kazite svoje misljenje da li ce to biti ok, mislim od viska glava ne boli, ili nije preporucljivo za biljke da imaju toliko jaku ventilaciju u prostoru 100x100x200. Da li sam dobro izracunao, da kapacitet filtera treba da bude veci od samog kapaciteta ventilatora, kao onda ce filter trajati puno duze.. I zadnje evo dvije slike koje sam osmislio, kazite na kojoj je bolji raspored opreme.. Hvala puno svima na odgovoru i na misljenju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom