Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="chifnotech" data-source="post: 353556" data-attributes="member: 19673"><p>Prema ovoj računici: "Required extractor fan size in M3/H= (Volume of active growing space (m) x 60) x 1.33" mene ispada da trebam ventilator od 61,7 m3/h za prostor od 70 x 65 x 170 box da bi zrak izmjenjivao svaku minutu. Je li tako? E sad. Ja bi uzeo vent od minimalno 350 m3/h i stavio ga na filter, i, namjera je bila da bi uzeo bi još jedan slabiji cijevni i stavio ga na poseban sustav cijevi s cooltubeom da ispuhuje toplinu. </p><p></p><p>Zanima me da li bi bio dovoljan jedan takav jači od 350 m3/h da bude postavljen između žarulje i filtera u jednom sustavu i da se smanjuje na potenciometar kad se žarulja gasi, s obzirom da će temp u prostoru gdje je box biti oko 28 stupnjeva (u najgorem slučaju jer namjeravam ubaciti prijenosnu klimu u taj prostor pa tako to regulirati)?</p><p>Znam da sam već naporan s tom ventilacijom, ali matematika mi je slabija strana.</p><p></p><p>Source: <a href="http://www.just4growers.com/stream/ventilation-and-environmental-control/how-to-calculate-the-size-of-your-extraction-fan.aspx" target="_blank">http://www.just4growers.com/stream/ventilation-and-environmental-control/how-to-calculate-the-size-of-your-extraction-fan.aspx</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="chifnotech, post: 353556, member: 19673"] Prema ovoj računici: "Required extractor fan size in M3/H= (Volume of active growing space (m) x 60) x 1.33" mene ispada da trebam ventilator od 61,7 m3/h za prostor od 70 x 65 x 170 box da bi zrak izmjenjivao svaku minutu. Je li tako? E sad. Ja bi uzeo vent od minimalno 350 m3/h i stavio ga na filter, i, namjera je bila da bi uzeo bi još jedan slabiji cijevni i stavio ga na poseban sustav cijevi s cooltubeom da ispuhuje toplinu. Zanima me da li bi bio dovoljan jedan takav jači od 350 m3/h da bude postavljen između žarulje i filtera u jednom sustavu i da se smanjuje na potenciometar kad se žarulja gasi, s obzirom da će temp u prostoru gdje je box biti oko 28 stupnjeva (u najgorem slučaju jer namjeravam ubaciti prijenosnu klimu u taj prostor pa tako to regulirati)? Znam da sam već naporan s tom ventilacijom, ali matematika mi je slabija strana. Source: [URL]http://www.just4growers.com/stream/ventilation-and-environmental-control/how-to-calculate-the-size-of-your-extraction-fan.aspx[/URL] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom