Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="frankbulb" data-source="post: 353154" data-attributes="member: 38260"><p>Nisam to napomenuo, ali da, nece cijela soba biti koristena za uzgoj. Ogradio sam 2x1,3x1,4m dio sobe s tim da je ogradjeno sa svih strana osim gornje. 3 strane betonski zid sa priljepljenim mylarom, 4. zid improviziran isto sa mylarom, 5. naravno pod, dok je 6. tj strop tog odijeljka otvoren i od tamo se spusta adjust a wing reflektor sa super spreaderom (tako da nista od cool tube ali mislim da ni ne treba).</p><p></p><p>Kad bolje razmislim mislim da mi filter ni ne treba. A za zvuk to moram osobno vidjet kako ce jak bit. S obzirom da je vent 150mm imy protok od 300m3 , cini mi se da nece biti potrebna tolika snaga pa cu ugraditi potenciometar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frankbulb, post: 353154, member: 38260"] Nisam to napomenuo, ali da, nece cijela soba biti koristena za uzgoj. Ogradio sam 2x1,3x1,4m dio sobe s tim da je ogradjeno sa svih strana osim gornje. 3 strane betonski zid sa priljepljenim mylarom, 4. zid improviziran isto sa mylarom, 5. naravno pod, dok je 6. tj strop tog odijeljka otvoren i od tamo se spusta adjust a wing reflektor sa super spreaderom (tako da nista od cool tube ali mislim da ni ne treba). Kad bolje razmislim mislim da mi filter ni ne treba. A za zvuk to moram osobno vidjet kako ce jak bit. S obzirom da je vent 150mm imy protok od 300m3 , cini mi se da nece biti potrebna tolika snaga pa cu ugraditi potenciometar. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom