Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="hooka djonee lee" data-source="post: 346053" data-attributes="member: 43168"><p>Ljudi, duznost mi je da obavestim, ljudima iz hid****ike u beogradu se omelo.....pa su stavili dospel turbini 125 od 350m3/h oznaku za čujnost 33db......google kaze drugacije i sajtovi na kojima se ovaj wk125 prodaje. Tacan iznos je 62db</p><p></p><p>BRBRBBRBRBBRBRBRBRRRMMRMRMMRRBRBRBRMRMRMRMRMRBRBRBRBRMMMMMRMRNRRNMRMRMRMRBBBB= 62db</p><p></p><p>ne 33,13db</p><p></p><p>edit</p><p>I da, pre par strana sam postavio neko glupo pitanje... pa evo opet cu</p><p>Cenjeno misljenje groowera ...da li je za 400w hps/mh ok sledaca postavka</p><p>filter>turbina jilk125 350m3/h>izolovano crevo 1m>CT>iz.crevo>dimnjak</p><p>plus</p><p>jedna pc12ica da uvlaci i jedan malo veci da duva po biljkama</p><p></p><p>box ce posle silnih kombinacija biti na kraju od osb ploca 0,62 x 1 x 2,1</p><p></p><p>Trenutno rasprodaja osb ploca u firmi koja se nalazi u pazovi, ne naplacuju secenje i dostavu, m2 je 5,8e a tabla je 250x125 18mm, ako neko planira boxic...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hooka djonee lee, post: 346053, member: 43168"] Ljudi, duznost mi je da obavestim, ljudima iz hid****ike u beogradu se omelo.....pa su stavili dospel turbini 125 od 350m3/h oznaku za čujnost 33db......google kaze drugacije i sajtovi na kojima se ovaj wk125 prodaje. Tacan iznos je 62db BRBRBBRBRBBRBRBRBRRRMMRMRMMRRBRBRBRMRMRMRMRMRBRBRBRBRMMMMMRMRNRRNMRMRMRMRBBBB= 62db ne 33,13db edit I da, pre par strana sam postavio neko glupo pitanje... pa evo opet cu Cenjeno misljenje groowera ...da li je za 400w hps/mh ok sledaca postavka filter>turbina jilk125 350m3/h>izolovano crevo 1m>CT>iz.crevo>dimnjak plus jedna pc12ica da uvlaci i jedan malo veci da duva po biljkama box ce posle silnih kombinacija biti na kraju od osb ploca 0,62 x 1 x 2,1 Trenutno rasprodaja osb ploca u firmi koja se nalazi u pazovi, ne naplacuju secenje i dostavu, m2 je 5,8e a tabla je 250x125 18mm, ako neko planira boxic... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom