Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="EXARP" data-source="post: 213514" data-attributes="member: 1605"><p>[ATTACH]1586[/ATTACH]</p><p></p><p>Znan da nije najbolja slika za prikazati ventilaciju, ali ka šta se vidi, ja san doša do zaključka da mi je ovakva kombinacija odlična i za ventilaciju i za "hlađenje". Jedan ventilator je nakačen na reflektor s jedne strane i sa cijevi zrak ide van. Ista kombinacija i na drugu stranu. Ventilatori su najobičniji ventovi za WC (svaki centar ih ima, definitivno). Box mi nikad nije "hermetički" zatvoren, a ako neko baš želi totalni stealth, onda 3-4 rupice od 7-8 mm sasvin su dovoljne da bi svježi zrak ulazio.</p><p>A to šta su oba ventilatora na reflektoru uspilo mi je smanjit ukupno zagrijavanje boxa i lampe, tako da lampa može ić niže bar 10-ak cm bez da bude preblizu, a izmjena zraka je više nego zadovoljavajuća.</p><p>E da...box je dimenzija 65cm dubina X 120cm širina X 200cm visina. Žarulja je 400W HPS</p><p></p><p>Nije CT, ali eto...radi zadovoljavajuće:banana::samoja</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EXARP, post: 213514, member: 1605"] [ATTACH]1586.IPB[/ATTACH] Znan da nije najbolja slika za prikazati ventilaciju, ali ka šta se vidi, ja san doša do zaključka da mi je ovakva kombinacija odlična i za ventilaciju i za "hlađenje". Jedan ventilator je nakačen na reflektor s jedne strane i sa cijevi zrak ide van. Ista kombinacija i na drugu stranu. Ventilatori su najobičniji ventovi za WC (svaki centar ih ima, definitivno). Box mi nikad nije "hermetički" zatvoren, a ako neko baš želi totalni stealth, onda 3-4 rupice od 7-8 mm sasvin su dovoljne da bi svježi zrak ulazio. A to šta su oba ventilatora na reflektoru uspilo mi je smanjit ukupno zagrijavanje boxa i lampe, tako da lampa može ić niže bar 10-ak cm bez da bude preblizu, a izmjena zraka je više nego zadovoljavajuća. E da...box je dimenzija 65cm dubina X 120cm širina X 200cm visina. Žarulja je 400W HPS Nije CT, ali eto...radi zadovoljavajuće:banana::samoja [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom