Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="SmokeyThePot" data-source="post: 177893" data-attributes="member: 3644"><p>Evo ovako gledajuci i citajuci doslovce sve i svašta .. Imam pitanje za box nekih 1.2x 1.2 x 2m sa 400w hps + cooling tube , onaj plasticni sobni vent,120 mm pc ventilatori !. </p><p>Na raspolaganju su mi 120 mm - Fan Speed: 5,400 rpm Noise Level: 50.5dBA Airflow: 150.1 CFM = 255 m3/h ili pak slabiji i duplo jeftiniji sa 187 m3/h (ima i potenciometar)..</p><p></p><p></p><p>Hladenje za ct bi bilo posebno sa isu flex cijevi koja bi imala upuh i ispuh bez dodira sa unutrasnjosti boxa znaci = !!>vent> -(cijev)----ct-----(cijev)---->vent>!! = ... sve to nekakvih 1.5-2 m iso flex cijevi sad dali ce 2 od 100 CFM biti dovoljna .. ili pak = !!>vent>----(cijev)-----(+vent)>ct---(cijev)---->vent>!! . mozda ovaj od 150CFM na upuh za CT ?</p><p></p><p>Upuh boxa eventualno mali ventic 120 mm na dnu .... Dok za ispuh boxa ovaj 120 mm - 255 m3/h na karbon filteru 125 mm i stavio bi ga u gornji kut ili pak na sam vrh box-a ..</p><p></p><p>Sad pitanje je dali ce ovaj jedan biti dovoljan ...ili pak da stavim po 2 od 255 m3/h u gornji kut box-a .... I da na moru sam tako da ljeti przi li ga przi a box je šator koji cu eventualno obljepit stiroporom radi izolacije kako se ljeto bude blizilo !...</p><p></p><p>p.s. razlog zasto sam tvrdoglav u vezi pc ventova je sto su jeftiniji , tiši a i ne nude previše manje m3/h od kupaonskih i ostalih riješenja kad uzmem u obzir da ova 2 x 255 = 510 m/3</p><p></p><p>I razlog za 1.2m je cisto da imaju malo mjesta i zraka za jedno 5+ skunkića ? iako znam da 400w ne pokriva vise od 1m .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SmokeyThePot, post: 177893, member: 3644"] Evo ovako gledajuci i citajuci doslovce sve i svašta .. Imam pitanje za box nekih 1.2x 1.2 x 2m sa 400w hps + cooling tube , onaj plasticni sobni vent,120 mm pc ventilatori !. Na raspolaganju su mi 120 mm - Fan Speed: 5,400 rpm Noise Level: 50.5dBA Airflow: 150.1 CFM = 255 m3/h ili pak slabiji i duplo jeftiniji sa 187 m3/h (ima i potenciometar).. Hladenje za ct bi bilo posebno sa isu flex cijevi koja bi imala upuh i ispuh bez dodira sa unutrasnjosti boxa znaci = !!>vent> -(cijev)----ct-----(cijev)---->vent>!! = ... sve to nekakvih 1.5-2 m iso flex cijevi sad dali ce 2 od 100 CFM biti dovoljna .. ili pak = !!>vent>----(cijev)-----(+vent)>ct---(cijev)---->vent>!! . mozda ovaj od 150CFM na upuh za CT ? Upuh boxa eventualno mali ventic 120 mm na dnu .... Dok za ispuh boxa ovaj 120 mm - 255 m3/h na karbon filteru 125 mm i stavio bi ga u gornji kut ili pak na sam vrh box-a .. Sad pitanje je dali ce ovaj jedan biti dovoljan ...ili pak da stavim po 2 od 255 m3/h u gornji kut box-a .... I da na moru sam tako da ljeti przi li ga przi a box je šator koji cu eventualno obljepit stiroporom radi izolacije kako se ljeto bude blizilo !... p.s. razlog zasto sam tvrdoglav u vezi pc ventova je sto su jeftiniji , tiši a i ne nude previše manje m3/h od kupaonskih i ostalih riješenja kad uzmem u obzir da ova 2 x 255 = 510 m/3 I razlog za 1.2m je cisto da imaju malo mjesta i zraka za jedno 5+ skunkića ? iako znam da 400w ne pokriva vise od 1m . [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom