Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr.dr.Smok" data-source="post: 161777" data-attributes="member: 10783"><p>Eto vidiš!</p><p>Sad si opet zaslužio negativne bodove za spamanje!Pišeš post za postom u kratkom vremenu a imaš opciju ispravi post!!</p><p>Al bit ču dobar pa ti neču zabiberit!</p><p>600W zaboravi hladit sa pc ventovima.Za ohladit 600W u zasebnom sistemu dovoljan ti je jedan wc vwnt ili neki cjevni od oko 200m3,više ne treba.Šta te toliko peru neke sitnice!Mislim dobro je imat sve na umu al isto tako nemožeš sve znat unapred.Pogotovo šta na klimu u boxu utječu razni čimbenici kao klima predprostora,izolacija samog boxa itd,itd.Ako težiš savršenstvu onda bi trebo imat dobro izoliran box za početak,Šta znači da nikakva klima od predprostora ne utječe na unutrašnju klimu boxa.Isto tako jedan predprostor iz kojeg češ uzimat svjež zrak koji če da ide u box.E sad u taj predprostor od kud uzimaš svježi zrak držiš na konstantnoj temperaturi.Recimo 20C i ljeti i zimi!Takvim sistemom imaš uvjek idealne uvjete unutar boxa bez obzira na vanjsku kimu.A samim time i manju gužvu unutar boxa jer grijanje i hlađenje je negdje drugdje a ne unutar boxa.Kolko vidim neznaš još ni šta biš kupio.Ko prvo kupi lampu.Donesi kuči,spoji,vidi dali radi i koliko se grije.Pa češ onda sam procjenit dal ti treba jači vent ili slabiji vent.Pa lagano dalje!Box se ne izrađuje u jednom danu.A isto tako uvjek se prerađuje.Jer nije jednostavno napravit box za sva godišnja doba.Zato ne peri brigu previše.Jer ako težiš tome,onda praviš pravi laboratoriji na koji ne utječu vanjski čimbenici!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr.dr.Smok, post: 161777, member: 10783"] Eto vidiš! Sad si opet zaslužio negativne bodove za spamanje!Pišeš post za postom u kratkom vremenu a imaš opciju ispravi post!! Al bit ču dobar pa ti neču zabiberit! 600W zaboravi hladit sa pc ventovima.Za ohladit 600W u zasebnom sistemu dovoljan ti je jedan wc vwnt ili neki cjevni od oko 200m3,više ne treba.Šta te toliko peru neke sitnice!Mislim dobro je imat sve na umu al isto tako nemožeš sve znat unapred.Pogotovo šta na klimu u boxu utječu razni čimbenici kao klima predprostora,izolacija samog boxa itd,itd.Ako težiš savršenstvu onda bi trebo imat dobro izoliran box za početak,Šta znači da nikakva klima od predprostora ne utječe na unutrašnju klimu boxa.Isto tako jedan predprostor iz kojeg češ uzimat svjež zrak koji če da ide u box.E sad u taj predprostor od kud uzimaš svježi zrak držiš na konstantnoj temperaturi.Recimo 20C i ljeti i zimi!Takvim sistemom imaš uvjek idealne uvjete unutar boxa bez obzira na vanjsku kimu.A samim time i manju gužvu unutar boxa jer grijanje i hlađenje je negdje drugdje a ne unutar boxa.Kolko vidim neznaš još ni šta biš kupio.Ko prvo kupi lampu.Donesi kuči,spoji,vidi dali radi i koliko se grije.Pa češ onda sam procjenit dal ti treba jači vent ili slabiji vent.Pa lagano dalje!Box se ne izrađuje u jednom danu.A isto tako uvjek se prerađuje.Jer nije jednostavno napravit box za sva godišnja doba.Zato ne peri brigu previše.Jer ako težiš tome,onda praviš pravi laboratoriji na koji ne utječu vanjski čimbenici! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom