Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="growman" data-source="post: 161740" data-attributes="member: 25126"><p>Smok</p><p>A sad da ti skinem neka pograšna razmišljanja!</p><p>Ljeti možeš imat vent kakav hočeš al nečeš uspjet spustit temperaturu manje od vanjske kuja ulazi u box.Zato nemoj ni računat da kupuješ jači ventilator kako bi ohladio box.Bačene pare!Ako misliš growat po ljeti onda te pare šta biš uložio u bolji vent i još malo nadodaš kupiš pokretnu klimu koja če da hladi predprostor.</p><p></p><p>To sam i mislio, više se odnosilo na vlagu...</p><p>Hvala i tebi na korisnim savjetima i sori ak sam se previše prepustio emocijama i dozvolio si da me negativni bodovi isprovociraju....</p><p></p><p>Ivach ma ne moraš crtat :icon_lol:, </p><p></p><p>.....izmjene zraka nemaju veze sa hladenjem lampe....treba ti dobar vent za 600W ohladit a kad nju uspijes ohladit imat ces dovoljno profi izmjena zraka u boxu.....</p><p></p><p>nisam to ni mislio, krivo si me skužio il sam se krivo izrazio</p><p></p><p>......spominjes neke pc ventove za CT i 600W....sorry kaj ovo moram rec al jesi normalan.....pa ohladit ces ih ne......</p><p>mislio sam ih stavit prije ct da pušu prek žarulje al očigledno bad idea...thx</p><p></p><p>Još jednom hvala svima, isprika zbog podizanja tenzija isprika na duplom odgovoru, išao sam na ispravi post al sam nešto očigledno shebal!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="growman, post: 161740, member: 25126"] Smok A sad da ti skinem neka pograšna razmišljanja! Ljeti možeš imat vent kakav hočeš al nečeš uspjet spustit temperaturu manje od vanjske kuja ulazi u box.Zato nemoj ni računat da kupuješ jači ventilator kako bi ohladio box.Bačene pare!Ako misliš growat po ljeti onda te pare šta biš uložio u bolji vent i još malo nadodaš kupiš pokretnu klimu koja če da hladi predprostor. To sam i mislio, više se odnosilo na vlagu... Hvala i tebi na korisnim savjetima i sori ak sam se previše prepustio emocijama i dozvolio si da me negativni bodovi isprovociraju.... Ivach ma ne moraš crtat :icon_lol:, .....izmjene zraka nemaju veze sa hladenjem lampe....treba ti dobar vent za 600W ohladit a kad nju uspijes ohladit imat ces dovoljno profi izmjena zraka u boxu..... nisam to ni mislio, krivo si me skužio il sam se krivo izrazio ......spominjes neke pc ventove za CT i 600W....sorry kaj ovo moram rec al jesi normalan.....pa ohladit ces ih ne...... mislio sam ih stavit prije ct da pušu prek žarulje al očigledno bad idea...thx Još jednom hvala svima, isprika zbog podizanja tenzija isprika na duplom odgovoru, išao sam na ispravi post al sam nešto očigledno shebal!!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom