Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="GreenRyder" data-source="post: 161736" data-attributes="member: 14596"><p>.....izmjene zraka nemaju veze sa hladenjem lampe....treba ti dobar vent za 600W ohladit a kad nju uspijes ohladit imat ces dovoljno profi izmjena zraka u boxu.....</p><p></p><p>...ovaj prvi vent koji si naveo cijevni fi 125 sa 185 m3 16W....imam takva 2 u boxu 75x50x160 hlade 250W HPS u CT, box stoji u prostoriji koja se ne grije 15C je unutra po danu a po noci sigurno i manje.....CT mi je na 25 cm od biljaka a temp 25-27C a na potenciometru rade na nekih 60%.....</p><p></p><p>....sad uzmi u obzir da u tim uvjetima hladim 250W u tom prostoru sa nekih (ako ta 2 venta zajedno daju nekih 370m3) 60% je oko 220m3 sad po zimi, zamisli po ljeti....radit ce na 100% CT ce morat bit na bar 50cm i pitanje dal cec bit dosta kad zagrije vani na 30-35C.....</p><p></p><p>.....600W nemoj ni pomisljat hladit sa tim cjevnim ventovima.....uzmi tu turbinu od 500m3 i rijesit ces si problem.....</p><p></p><p>......spominjes neke pc ventove za CT i 600W....sorry kaj ovo moram rec al jesi normalan.....pa ohladit ces ih ne......</p><p></p><p>......lijepo stavis filtet, pa crijevom do venta sa venta na CT i sa CT van iz boxa.....</p><p></p><p>....rijesit ces hladenje lampe, i izmjenju zraka u boxu, stavis pasivan ulaz jer imas jebeni protok i puno zraka ti potlakom ulazi u box (citaj dovoljno) i samo ti treba vent za mjesanje zraka.....</p><p></p><p>....nadam se da sam pomogao.....ako nije jasno budem nacrtao....pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GreenRyder, post: 161736, member: 14596"] .....izmjene zraka nemaju veze sa hladenjem lampe....treba ti dobar vent za 600W ohladit a kad nju uspijes ohladit imat ces dovoljno profi izmjena zraka u boxu..... ...ovaj prvi vent koji si naveo cijevni fi 125 sa 185 m3 16W....imam takva 2 u boxu 75x50x160 hlade 250W HPS u CT, box stoji u prostoriji koja se ne grije 15C je unutra po danu a po noci sigurno i manje.....CT mi je na 25 cm od biljaka a temp 25-27C a na potenciometru rade na nekih 60%..... ....sad uzmi u obzir da u tim uvjetima hladim 250W u tom prostoru sa nekih (ako ta 2 venta zajedno daju nekih 370m3) 60% je oko 220m3 sad po zimi, zamisli po ljeti....radit ce na 100% CT ce morat bit na bar 50cm i pitanje dal cec bit dosta kad zagrije vani na 30-35C..... .....600W nemoj ni pomisljat hladit sa tim cjevnim ventovima.....uzmi tu turbinu od 500m3 i rijesit ces si problem..... ......spominjes neke pc ventove za CT i 600W....sorry kaj ovo moram rec al jesi normalan.....pa ohladit ces ih ne...... ......lijepo stavis filtet, pa crijevom do venta sa venta na CT i sa CT van iz boxa..... ....rijesit ces hladenje lampe, i izmjenju zraka u boxu, stavis pasivan ulaz jer imas jebeni protok i puno zraka ti potlakom ulazi u box (citaj dovoljno) i samo ti treba vent za mjesanje zraka..... ....nadam se da sam pomogao.....ako nije jasno budem nacrtao....pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom