Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr.dr.Smok" data-source="post: 161735" data-attributes="member: 10783"><p>Gle stari kad me se več proziva!</p><p>Ako vratiš prethodnu stranicu i malo bolje pogledaš vidjet češ da je cjela sa tvojim pitanjima.Sam si reko da je ventilacija opširna tema.Pa si ti zamisli kolko bi vremena meni ili nekom drugom trebalo da odgovaramo na tvoja pitanja svakih pol sata.Jer uvjek češ negdje zapest i neče ti biti jasno.A mi koji možemo pomoči pomoči čemo ako se radi o par pitanja.Ti zahtjevaš ovdje od nas da ti držimo predavanje o ventilaciji!Opet ču reč sam si reko preopširna tema.</p><p>Moj savjet ti je bio da prolistaš gotove dnevnike.Jer tamo češ sigurno nač nekog ko ima sličan prstor ko i ti i vidjet češ kako je taj neko to rješio.A ima stvarno detaljnih dnevnika sa brdo informacija.Iz iskustva znam da čitajuči gotove dnevnike ljudima bude sve puno jasnije.</p><p>A sad da ti skinem neka pograšna razmišljanja!</p><p>Ljeti možeš imat vent kakav hočeš al nečeš uspjet spustit temperaturu manje od vanjske kuja ulazi u box.Zato nemoj ni računat da kupuješ jači ventilator kako bi ohladio box.Bačene pare!Ako misliš growat po ljeti onda te pare šta biš uložio u bolji vent i još malo nadodaš kupiš pokretnu klimu koja če da hladi predprostor.</p><p>Upuh ne treba da te sekira.Može bit i puno manji od ispuha pošto podtlakom če zrak i ovako i onako ulazit lakše i brže u box.</p><p>A šta se buke tiče!Kupi neki vent ako možeš u nekom grow šopu a ne u nekim firmama koje se bave ventilacijom.Zašto?Iz iskustva znam da ventovi koje koriste firme koje se bave ventilacijom su dobri al i dosta bučni pošto njih ne brine buka.A ventovi koji se prodaju u grow šopovima nemjenjeni su večinom za naše potrebe i večinom su puno tiši od ovih drugih iz firmi koje se bave ventilacijom.Ne kažem da se i kod njih ne može nači tiših al večinom ih nemaju na lageru.</p><p>E sad ako ti sam vent ne pravi preveliku buku.Buku strujanja zraka češ rješit aluflex iso cjevi.Ona je izolirana protiv buke a unutrašnja stjenka je perforirana pa sama ta cjev ima ulogu prigušivača.</p><p>Ako ti još nešto nebude jasno nakon što si malo daš truda i pročitaš gotove dnevnike.Usporediš svakakve kombinacije šta drugi rade.Javi se!</p><p>Nemoj zamjerat!Al di bi mi ovdje stigli da svakom pojedinačno objašnjavamo sve u detalje šta mu nije jasno.A u večini slučajeva je sve več napisano i objašnjeno.Pa sjedio bi za tipkovnicom cjeli dan i objašnjavao novima kako i šta.</p><p>Ko prvo ovaj forum služi ko mjesto za skupljanje informacija.A ne da vodimo nastavu ovdje o određenim temama.Zato i jesmo malo alergični na nove koji postaju pitanja koja su več obrađena.I onda odgovoriš na pitanje al ni to nije dosta ide drugo,pa još jedno,pa još jedno i tako u nedogled.Zato volimo kad si novi daju truda,prouče forum,nauče šta se da naučit pa kad negdje zapne tu smo.</p><p>Al očito to nisi ti.Zato si i dobio negativne bodove.</p><p>Savjet svim novacima.Čitanje foruma je majka znanja!Kad ste apsolvirali gradivo ako negdje zapne tu smo!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr.dr.Smok, post: 161735, member: 10783"] Gle stari kad me se več proziva! Ako vratiš prethodnu stranicu i malo bolje pogledaš vidjet češ da je cjela sa tvojim pitanjima.Sam si reko da je ventilacija opširna tema.Pa si ti zamisli kolko bi vremena meni ili nekom drugom trebalo da odgovaramo na tvoja pitanja svakih pol sata.Jer uvjek češ negdje zapest i neče ti biti jasno.A mi koji možemo pomoči pomoči čemo ako se radi o par pitanja.Ti zahtjevaš ovdje od nas da ti držimo predavanje o ventilaciji!Opet ču reč sam si reko preopširna tema. Moj savjet ti je bio da prolistaš gotove dnevnike.Jer tamo češ sigurno nač nekog ko ima sličan prstor ko i ti i vidjet češ kako je taj neko to rješio.A ima stvarno detaljnih dnevnika sa brdo informacija.Iz iskustva znam da čitajuči gotove dnevnike ljudima bude sve puno jasnije. A sad da ti skinem neka pograšna razmišljanja! Ljeti možeš imat vent kakav hočeš al nečeš uspjet spustit temperaturu manje od vanjske kuja ulazi u box.Zato nemoj ni računat da kupuješ jači ventilator kako bi ohladio box.Bačene pare!Ako misliš growat po ljeti onda te pare šta biš uložio u bolji vent i još malo nadodaš kupiš pokretnu klimu koja če da hladi predprostor. Upuh ne treba da te sekira.Može bit i puno manji od ispuha pošto podtlakom če zrak i ovako i onako ulazit lakše i brže u box. A šta se buke tiče!Kupi neki vent ako možeš u nekom grow šopu a ne u nekim firmama koje se bave ventilacijom.Zašto?Iz iskustva znam da ventovi koje koriste firme koje se bave ventilacijom su dobri al i dosta bučni pošto njih ne brine buka.A ventovi koji se prodaju u grow šopovima nemjenjeni su večinom za naše potrebe i večinom su puno tiši od ovih drugih iz firmi koje se bave ventilacijom.Ne kažem da se i kod njih ne može nači tiših al večinom ih nemaju na lageru. E sad ako ti sam vent ne pravi preveliku buku.Buku strujanja zraka češ rješit aluflex iso cjevi.Ona je izolirana protiv buke a unutrašnja stjenka je perforirana pa sama ta cjev ima ulogu prigušivača. Ako ti još nešto nebude jasno nakon što si malo daš truda i pročitaš gotove dnevnike.Usporediš svakakve kombinacije šta drugi rade.Javi se! Nemoj zamjerat!Al di bi mi ovdje stigli da svakom pojedinačno objašnjavamo sve u detalje šta mu nije jasno.A u večini slučajeva je sve več napisano i objašnjeno.Pa sjedio bi za tipkovnicom cjeli dan i objašnjavao novima kako i šta. Ko prvo ovaj forum služi ko mjesto za skupljanje informacija.A ne da vodimo nastavu ovdje o određenim temama.Zato i jesmo malo alergični na nove koji postaju pitanja koja su več obrađena.I onda odgovoriš na pitanje al ni to nije dosta ide drugo,pa još jedno,pa još jedno i tako u nedogled.Zato volimo kad si novi daju truda,prouče forum,nauče šta se da naučit pa kad negdje zapne tu smo. Al očito to nisi ti.Zato si i dobio negativne bodove. Savjet svim novacima.Čitanje foruma je majka znanja!Kad ste apsolvirali gradivo ako negdje zapne tu smo! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom