Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="GreenRyder" data-source="post: 161658" data-attributes="member: 14596"><p>....kazes smoku da pametuje, vjerojatno nisi primjetio da mu ispod nicka pise grow support i to ne pise bezveze niti si najvjerojatnije procitao dnevnik sa linka u njegovom potpisu da vidis kakav je covjek majstor i sta sadi.....a kazes da pametuje.......</p><p></p><p>....da si pogledao par dnevnika slicnih prostora skuzio bi vec prema logici kak da ti to slozis.....nemoj se slijepo drzat protoka.....praksa je puno vise od slijepe teorije.....</p><p></p><p>.....drugo.....pitas za vent, prostor je kolko sam skuzio 1.5x1.7, a sta ce grijat taj prostor? 600W nadam se....al da cujemo odgovor......</p><p></p><p>....600W nije lako za ohladit, e sad dal ce to bit u CT ili ne? to je isto bitno stavka koju nisi naveo......</p><p></p><p>.....temperatura je zajebana stvar jer na nju utjecu i vanjska temperatura i tamo gdje box koji dio hrvatske ili vec gdje zivis, jer nije isto u lici i na jadranu, i puno drugih sitnica.....nitko ti to sa sigurnoscu nemoze rec......</p><p></p><p>.....da sam na tvom mjestu stavio bi 600W u CT jednu dobru turbinu od 500-tinjak m3 protoka sa potenciometrom (da mozes stelat) pasivan upuh, sobni oscilirajuci vent da mijesa zrak i mirna bosna......</p><p></p><p>....ako ti je to sad problem sta ce bit tek kad posadis biljke?</p><p></p><p>.....opterecujes se s glupostima i po meni vrijedas neke stare clanove foruma a zaboravljas da je privilegija to sto mozes biti ovdje i prikupljat vrijedne informacije....pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GreenRyder, post: 161658, member: 14596"] ....kazes smoku da pametuje, vjerojatno nisi primjetio da mu ispod nicka pise grow support i to ne pise bezveze niti si najvjerojatnije procitao dnevnik sa linka u njegovom potpisu da vidis kakav je covjek majstor i sta sadi.....a kazes da pametuje....... ....da si pogledao par dnevnika slicnih prostora skuzio bi vec prema logici kak da ti to slozis.....nemoj se slijepo drzat protoka.....praksa je puno vise od slijepe teorije..... .....drugo.....pitas za vent, prostor je kolko sam skuzio 1.5x1.7, a sta ce grijat taj prostor? 600W nadam se....al da cujemo odgovor...... ....600W nije lako za ohladit, e sad dal ce to bit u CT ili ne? to je isto bitno stavka koju nisi naveo...... .....temperatura je zajebana stvar jer na nju utjecu i vanjska temperatura i tamo gdje box koji dio hrvatske ili vec gdje zivis, jer nije isto u lici i na jadranu, i puno drugih sitnica.....nitko ti to sa sigurnoscu nemoze rec...... .....da sam na tvom mjestu stavio bi 600W u CT jednu dobru turbinu od 500-tinjak m3 protoka sa potenciometrom (da mozes stelat) pasivan upuh, sobni oscilirajuci vent da mijesa zrak i mirna bosna...... ....ako ti je to sad problem sta ce bit tek kad posadis biljke? .....opterecujes se s glupostima i po meni vrijedas neke stare clanove foruma a zaboravljas da je privilegija to sto mozes biti ovdje i prikupljat vrijedne informacije....pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ventilatori
Bottom