radije uzmi vk125 sa 2 brzine i na miru si. ako ti netreba thermo control. ovo gore je preskupa igracka imo.
mozda ne prslab,taj je dobar za pc kulere do 12v mozda plafon.. Dal ce skodit, ili da trazim nest
pa jeste,ja sam imao takav ko tvoj slican davno i tero sam sa njim pc kulere i onda je posle nekog vremena crko,pa sam onda uzmeo punjac od laptopa univerzalan onaj ac/dc od 3,5-12v on mi radio posao ali kad sam promenio ventove na 220v nije hteo ni da makne ili jeste ali se vise nesecam,pa sam lepo otisao kupio onaj dimer i sad to sve radi ali malo opet zuje u nizem obrtaju ali to je do ventova provalio sam jer ti od 220v bas su bucni,ali evo radimi mi posao zaista ,imam ja i ovaj ali ovaj otkida kad ih zvrti ceo boks se trese i nemoze fino se nastelat jer je ovo dimer za motore sa cetkicama ,konkretno ga koristim smo kad palim turbinu a nepalim je skoro nikad jer radim u malim boxovima zezam se pa koristim taj beli dimer on je onak fin mi se pokazo mogu lepo nastelat ali ventove 220v ,probao sam ja moze i turbinu da tera ali nema te obrtaje kao ovaj veliki dimer.sto manje struje to vise zuji.
Ne razumem sto bi usporavo vent,da bi vent prilagodio dimeru jeli,ja nisam neki elektricar da ti kazem ali sam sve isprobao na svojoj kozi,znaci pc kulere gonim sa ac/dc adapterima a ventove 220v na ovaj dimer a turbinu na onaj gore veliki dimer i eto ,za sve prilike imam po jedan dimerJel mogu sta na ventilatoru prelemit da ga usporim?