Vrlo prosto, samo naduvan kad pisem objasnjavam u sitne detalje i to onda bude previse. Ukratko, necu da bacam pare na sitne ventilatore, hocu da skupim za turbinu jer sad kupujem hps 400 pa nemam vise para. Kupicu samo jedan onakav okrugli da bi koliko toliko hladio cooltube, pa sam pitao da li da ga stavim da duva ili vuce vazduh, jer bolje vuce naravno, ali ne moze jer je topao. Problem resen. Sto se tice hladjenja prostorije nema potrebe, normalna temperatura kada je napolju 35 je oko 27. Uz veliki ventilator sa 3 brzine, fabricki a necujan, izgurace one nedelju dana dok ne uzmem turbinu, ne sumnjam u to. Sto se tice protoka vazduha, zidano je tako da postoji pritisak koji usisava vazduh i izbacuje, pa pusnica jebem mu sve Nasao sam jednu turbinu za 40e, 3 brzine, 180, 240 i 360 protok ako se ne varam, 30w potrosnja, i oko 35-40 decibela ako se ne varam. To je u planu after HPS
Dakle jedina stvar je hladjenje HPS na max da bih ga mogao sto vise spustiti, ostale uslove imam Bogom dane.
Dakle jedina stvar je hladjenje HPS na max da bih ga mogao sto vise spustiti, ostale uslove imam Bogom dane.